Kevin Spacey's comebackfilm "Peter Five Eight" ondanks voortdurend juridisch getouwtrek binnenkort wereldwijd te zien!

Films
maandag, 19 juni 2023 om 19:12
qdmvekvrrgkrczbyjstnxhtmazi
Kevin Spacey is terug met de spannende thriller "Peter Five Eight". De film, waarin ook Rebecca De Mornay en Jet Jandreau te zien zijn, zal in augustus in de Verenigde Staten worden uitgebracht. Hoewel de details van de internationale release nog moeten worden afgerond door SPI International, dat 62 tv-kanalen en digitale platforms beheert op zes continenten, zijn de wereldwijde rechten voor "Peter Five Eight" al verkocht aan verschillende gebieden, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Afrika, Oost-Europa, Israël, Latijns-Amerika, Spanje, Portugal, Scandinavië, het Midden-Oosten en Rusland/CIS. Zo meldt Thr.com
"Peter Five Eight" is een komische thriller waarin Kevin Spacey de rol van Peter vertolkt, een charismatische man die in een zwarte sedan opduikt in een kleine berggemeenschap. Jet Jandreau speelt Sam, een glamoureuze vastgoedmakelaar die ontspoort en blijkt een alcoholist te zijn met een duister geheim. Rebecca De Mornay speelt Brenda, die Peter als doelwit heeft gekregen om informatie te verzamelen op aandringen van zijn machtige en mysterieuze baas, Mr. Lock.
De distributiedeal met SPI International kwam tot stand dankzij J.D. Beaufils, de president van de verkoopafdeling bij VMI Worldwide, die eerder al de wereldwijde verkooprechten van "Peter Five Eight" had verworven. De film is gefinancierd door Mad Honey en LTD Films en is een coproductie van Ascent Films en Forever Safe.
Met de release van "Peter Five Eight" keert Kevin Spacey terug naar de filmindustrie na een periode van juridische strijd en beschuldigingen van seksueel wangedrag. De film zal ongetwijfeld de aandacht trekken van zowel fans als critici, aangezien het publiek nieuwsgierig is naar zijn prestaties op het scherm na deze turbulente periode in zijn carrière.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!