Marvel onthult eerste trailer voor "Secret Invasion": vanaf deze zomer te zien via Disney+!

TV en Series
maandag, 03 april 2023 om 18:45
tgoi4wdp0p82wtafrwwvkeoaquf
Marvel heeft de trailer en poster voor de aankomende Disney+ serie Secret Invasion uitgebracht. De serie, die draait om spionage, zal op 21 juni in première gaan en vervolgens wekelijks worden uitgezonden op de streamingservice.
In de serie, die zich afspeelt in het huidige Marvel Cinematic Universe, komt Nick Fury erachter dat de aarde wordt binnengevallen door shape-shifting Skrulls. Fury bundelt zijn krachten met onder andere Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te voorkomen en de mensheid te redden.
De trailer geeft een eerste blik op de indrukwekkende cast van de serie, met onder andere Samuel L. Jackson als Nick Fury, Ben Mendelsohn als Talos en Cobie Smulders als Maria Hill. Fans krijgen ook een voorproefje van de actievolle en mysterieuze toon van de serie, met spannende scènes en intrigerende dialogen.
Secret Invasion belooft een spannende toevoeging te worden aan het Marvel Cinematic Universe en een van de hoogtepunten te worden van de zomer van 2023. Fans van de franchise kunnen niet wachten om meer te zien van de serie en te ontdekken welke geheimen er verborgen liggen.
Met de release van de trailer en poster begint de hype voor Secret Invasion echt op gang te komen. De serie belooft een must-see te worden voor Marvel-fans en een van de meest besproken shows van het jaar te worden. De spanning stijgt en het aftellen naar 21 juni is begonnen!