Dwayne "The Rock" Johnson kondigt via social media een Live-action adaptatie aan van de populaire Disneyfilm "Moana"!

Films
maandag, 03 april 2023 om 19:01
iylkmv7pibtfmtygrrhsiyzcvsf
Dwayne "The Rock" Johnson heeft via Facebook aangekondigd dat hij en Disney de animatiefilm Moana tot leven gaan brengen in een live-action versie. Het nieuws heeft voor veel opwinding gezorgd bij fans van de Disney.
Het verhaal van Moana volgt een jong meisje van een Polynesisch eiland dat op een gevaarlijke reis over de oceaan gaat om haar volk te redden. Onderweg ontmoet ze Maui, een halfgod, die haar helpt op haar zoektocht. De film werd geprezen om zijn vertegenwoordiging van de Polynesische cultuur en zijn sterke vrouwelijke hoofdpersonage.
De beslissing om Moana te verfilmen in een live-action versie is een significante, niet alleen vanwege de populariteit van de film, maar ook omdat het de mogelijkheid biedt om de Polynesische cultuur en het talent op een groter platform te laten zien. De samenwerking tussen The Rock en Disney heeft als doel om het verhaal van Moana te vertellen door middel van muziek en dans, wat het hart is van de Polynesische cultuur.
Dit nieuws komt op een moment waarop er een groeiende vraag is naar diversiteit en vertegenwoordiging in de entertainmentindustrie. De beslissing om Moana te verfilmen in een live-action versie, met de focus op de Polynesische cultuur, is een stap in de goede richting. Het biedt een mogelijkheid voor het wereldwijde publiek om meer te leren over de Polynesische cultuur en om zichzelf vertegenwoordigd te zien op het witte doek.