Game of Thrones Spin-off met Kit Harington nog steeds in de wachtstand bij HBO

TV en Series
donderdag, 09 november 2023 om 14:20
qal3rorppgj8vulkhekgwre7qwg scaled
Het lijkt erop dat de winter voorlopig nog niet zal aanbreken voor de Game of Thrones-spin-off van Kit Harington. Volgens CEO en voorzitter Casey Bloys van HBO is de langverwachte spin-off nog lang niet officieel goedgekeurd door het netwerk. Sterker nog, geen van de mogelijke spin-offs van de saga heeft groen licht gekregen.
In juni 2023 bevestigde Martin dat Kit Harington opnieuw de rol van Jon Snow zou vertolken in de spin-off met de werktitel "Snow." Harington is nauw betrokken bij het project, een feit dat later werd bevestigd door zijn mede Game of Thrones-ster Emilia Clarke. Naast "Snow" zijn er naar verluidt andere Thrones-spin-offs in ontwikkeling bij HBO, waaronder een prequel over het bewind van Aegon I Targaryen, een serie gericht op Nymeria, en een drama over Velaryon.
12 1140x570
Still 'Game of Thrones' via TMDB
Dit voorjaar werd de serie "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" aangekondigd, gebaseerd op de Dunk and Egg-verhalen van George R.R. Martin. Deze aankondiging benadrukt de inzet van HBO voor de uitbreiding van het Thrones-universum. Ondanks deze toewijding lijkt de weg voor andere mogelijke spin-offs nog lang. Casey Bloys heeft namelijk aangegeven dat de spin-off, net als andere geruchten omtrent mogelijke spin-offs, nog geen groen licht heeft ontvangen.
Terwijl fans vol verwachting uitkijken naar meer avonturen in de wereld van Westeros, blijft het de vraag of "Snow" uiteindelijk ooit het daglicht zal zien. Desalniettemin blijft HBO onverminderd werken aan nieuwe scripts en ideeën om het rijke en complexe universum van Game of Thrones verder te verkennen. Alleen de tijd zal leren of Kit Harington opnieuw te zien zal zijn als Jon Snow.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!