Netflix verwent ons met opwindende beelden van "Sex Education" seizoen 4

TV en Series
woensdag, 02 augustus 2023 om 14:57
mimi keene se 401 scaled
Netflix onthult eerste beelden van het langverwachte vierde seizoen van Sex Education, dat het hoogtepunt van de geliefde serie belooft te zijn. De kijkers krijgen een eerste indruk van de nieuwe ontwikkelingen op de Cavendish Sixth Form College na de sluiting van Moordale Secondary.
ncuti asa se 402 1140x570
Still 'Sex Education' via Netflix

Yoga en Duurzaamheid

Het nieuwe seizoen brengt interessante uitdagingen voor Otis en Eric, die zich moeten aanpassen aan de nieuwe omgeving. De universiteit blijkt anders te zijn dan ze hadden verwacht, met dagelijkse yoga en een focus op duurzaamheid. Terwijl sommige personages floreren in deze omgeving, worstelen anderen met hun eigen persoonlijke problemen en twijfels over hun toekomst.

Vertrouwde gezichten

De cast van Sex Education blijft sterk met vertrouwde gezichten zoals Asa Butterfield, Gillian Anderson en Ncuti Gatwa, evenals nieuwe toevoegingen, waaronder Dan Levy en Jodie Turner Smith. De serie heeft al vele prijzen en nominaties ontvangen, waaronder een Emmy Award voor Beste Comedyserie voor het derde seizoen.

Vanaf 21 september te zien op Netflix

Creator en hoofdschrijver Laurie Nunn uit haar dankbaarheid en trots voor het harde werk van het team achter de serie en belooft de fans een onvergetelijk laatste seizoen. Sex Education is vanaf 21 september wereldwijd te zien op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!