Disney onthult trailer voor episch slotstuk van 'Star Wars: The Bad Batch'

TV en Series
maandag, 22 januari 2024 om 19:56
xxcdjc2falpxahalk1whqnoeg3b scaled
Disney+ heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van Star Wars: The Bad Batch, en belooft een episch slotstuk voor de geliefde animatieserie te worden. De trailer onthult niet alleen de releasedatum van het nieuwe seizoen, maar geeft ook een voorproefje van wat de fans kunnen verwachten in deze laatste reeks afleveringen.
Het derde seizoen vanStar Wars: The Bad Batchbegint op woensdag 21 februari en zal, net zoals de rest van de Star Wars-films en series, te zien zijn op Disney+. De release gaat gepaard met de start van drie afleveringen. Vervolgens kunnen fans wekelijks nieuwe afleveringen verwachten tot en met de finale op 1 mei.
mcms1tucd1f6jihnbzgnhmvojyw 1140x570
Still 'Star Wars The Bad Batch' via TMDB
In het epische laatste seizoen vanStar Wars: The Bad Batchzullen de leden van de Batch tot het uiterste worden gedreven in hun strijd om herenigd te worden met Omega. Ze zullen onverwachte bondgenoten moeten zoeken, gevaarlijke missies moeten ondernemen en alles wat ze hebben geleerd moeten inzetten om zichzelf te bevrijden van het keizerrijk.
De serie, onder leiding van uitvoerend producent Dave Filoni, die de afgelopen tien jaar een integrale rol heeft gespeeld in het Star Wars-universum met zijn werk aan animatieseries zoals The Clone Wars, Rebels, en Star Wars Resistance, en de live-action serie The Mandalorian, staat bekend om zijn vermogen om rijke verhalen te vertellen binnen het Star Wars-universum.
De stemmencast vanStar Wars: The Bad Batchomvat onder andere Dee Bradley Baker als Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair en Echo, Michelle Ang als Omega, evenals Rhea Perlman, Noshir Dalal, Liam O'Brien, Gwendoline Yeo, Bob Bergen, Stephen Stanton en anderen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!