Netflix onthult eerste spectaculaire teaser trailer van "Avatar: The Last Airbender"

TV en Series
donderdag, 09 november 2023 om 23:09
avatar 1
Na het succes van de live-action adaptatie van "One Piece" is de anticipatie voor meer Netflix-originals op een hoogtepunt. Fans verlangen naar meer nieuws over de langverwachte live-action adaptatie van "Avatar: The Last Airbender", en het wachten is eindelijk voorbij. Tijdens de recente livestream van Netflix's Geeked Week werden Netflix-kijkers getrakteerd op de allereerste teaser trailer.
In de wereld van "Avatar: The Last Airbender" is de harmonie ernstig verstoord door de Vuurnatie, die de Luchtnomaden uitroeide als onderdeel van hun ambitie om de wereld te onderwerpen. Op dat kritieke moment verdween de Avatar, de meester van alle vier de elementen, en liet de wereld hopeloos achter. Het verhaal begint wanneer Aang, een jonge Air Nomad (vertolkt door Gordon Cormier), ontwaakt als de laatste overlevende van zijn soort en voorbestemd is om de volgende Avatar te worden.
ang 1140x570
Still 'Avatar: The Last Airbender' via TMDB
In het gezelschap van zijn nieuwe vrienden, Sokka (gespeeld door Ian Ousley) en Katara (vertolkt door Kiawentiio) - beiden afkomstig uit de Southern Water Tribe - begint Aang een epische queeste vol actie. Hun missie is niets minder dan de wereld te redden en de angstaanjagende opmars van Vuurheer Ozai tot een halt te brengen. De teaser trailer biedt een voorproefje van de adembenemende avonturen die de kijkers te wachten staan, met verbluffende visuals en een veelbelovende presentatie van de geliefde personages.
Hoewel de releasedatum al eerder was gelekt, betekent de onthulling van de eerste teaser trailer een belangrijk moment in de aanloop naar de zeer verwachte première van "Avatar: The Last Airbender" op Netflix. Vanaf 22 februari kunnen kijkers de serie streamen op het platform.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!