The Nerd Shepherd

Releasedatum van “Avatar: The Last Airbender” onthuld: Vanaf februari te zien op Netflix

releasedatum Avatar

Na de teleurstellende live-action film “The Last Airbender” uit 2014, die slechts een 4 als IMDb-beoordeling behaalde, kijken fans reikhalzend uit naar de herkansing van Netflix. Hoewel al bekend was dat “Avatar: The Last Airbender” volgend jaar zou worden uitgebracht, is nu eindelijk de precieze releasedatum onthuld.

Netflix heeft voorafgaand al enkele beelden gedeeld van de belangrijkste personages, waaronder Aang, Katara, Sokka en Prince Zuko. Onlangs zijn er indrukwekkende beelden toegevoegd van de Vuurnatie, waarbij we voor het eerst werden voorgesteld aan Iroh, Azula, Fire Lord Ozai en Commander Zhao.

LEES OOK | Legendarische debuutfilm van Satoshi Kon draait na 25 jaar opnieuw in de Bioscoop

Avatar: The Last Airbender
Still 'Avatar: The Last Airbender' via Netflix

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde ‘X’-account @MyTimeToShineH, zal “Avatar: The Last Airbender” vanaf 22 februari te zien zijn op Netflix. Dit account had eerder dit jaar al het exacte plot van “Ahsoka” gelekt, wat suggereert dat de genoemde releasedatum voor de Netflix-film hoogstwaarschijnlijk nauwkeurig is. Dit betekent dat we slechts enkele maanden hoeven te wachten op de langverwachte Netflix-film.

Paul Sung-Hyung, bekend van zijn rol in “The Mandalorian,” vertolkt Iroh, Elizabeth Yu vertolkt de rol van Princess Azula, Daniel Dae Kim speelt Fire Lord Ozai, Ken Leung geeft gestalte aan Commander Zhao, en Dallas Liu kruipt in de huid van Prince Zuko. De hoofdrol van Aang wordt vertolkt door Gordon Cormier, terwijl Kiawentiio en Ian Ousley respectievelijk Katara en Sokka spelen.

Fans worden met name gerustgesteld door de belofte van Netflix om trouw te blijven aan het bronmateriaal, de oorspronkelijke animatieserie. Bovendien heeft Netflix al eerder succes geboekt met live-action aanpassingen van populaire anime- en animatieseries, zoals “One Piece,” wat aantoont dat het platform de juiste formule heeft gevonden om deze geliefde verhalen opnieuw tot leven te brengen voor een nieuw publiek.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen