Gekoesterde fan theorie gaat in nieuwste "Ahsoka"-aflevering letterlijk in rook op

TV en Series
woensdag, 06 september 2023 om 17:19
1uisgsc38dsr5r600qoc3krrwl9 scaled
De Star Wars-fans werden vorige week in spanning gehouden door wilde speculaties over het mysterieuze personage Marrok in de nieuwste aflevering van Ahsoka. Maar nu, na het bekijken van de vierde aflevering, kunnen we met zekerheid zeggen: geen Starkiller, geen Ezra!
In de vierde aflevering van "Ahsoka" wordt eindelijk het doek opgelicht over Marrok, het mysterieuze personage dat de gemoederen van Star Wars-fans bezighield. Er waren wilde speculaties dat Marrok mogelijk Starkiller uit "The Force Unleashed"-games zou kunnen zijn, of zelfs dat Ezra onder het masker zou schuilen.
stc 009927 r 1140x570
Still 'Ahsoka' via Disney+

Is Marrok Starkiller?

Ondanks dat Marrok's identiteit en achtergrond na de vierde aflevering nog steeds omgeven zijn door raadsels, staat één feit als een paal boven water: hij is beslist niet Starkiller. Dit wordt overduidelijk wanneer we zien dat Marrok na een verloren gevecht met Ahsoka letterlijk in rook opgaat, waardoor het hoogst onwaarschijnlijk is dat hij de legendarische Force-gebruiker uit de "The Force Unleashed"-games is. Hiermee wordt ook meteen de hoop de grond ingeboord dat Ezra Bridger het verborgen personage zou zijn waar fans naar verlangden. Op dit moment lijkt Marrok eerder een bijfiguur te zijn, wat voor sommige fans als een gemiste kans kan worden beschouwd. Het mysterie rondom zijn ware identiteit blijft onopgelost en intrigerend.
hpo0a0bgg5m7q8i7qayadyc5tb5 1140x570
Still 'Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith' via TMDB

De Terugkeer van Anakin Skywalker

Terwijl Marrok's identiteit in rook opging, kregen fans een ander verrassend moment voorgeschoteld. Hayden Christensen keerde terug in zijn iconische rol als Anakin Skywalker. Maar er was iets bijzonders aan de hand: de-aging software werd gebruikt om Hayden Christensen eruit te laten zien als de jongere Anakin. Sommige fans waren enthousiast over deze keuze, terwijl anderen vonden dat hij eruitzag als een game-personage.
De derde aflevering sloot af met de bekende ademhaling van Darth Vader. Dit heeft de fans in een staat van opwinding gebracht. Betekent dit dat Ahsoka niet alleen Anakin Skywalker zal ontmoeten, maar ook Darth Vader zelf? De mogelijkheid van een confrontatie tussen Ahsoka en de gevreesde Sith Lord is zeker iets om naar uit te kijken.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!