Zevendelige miniserie met Clive Owen nu te zien op Disney+

TV en Series
woensdag, 15 november 2023 om 20:00
5casc8v35iwurabyah7wmxxedsf scaled
De nieuwste toevoeging aan het Disney+ aanbod, "A Murder at the End of the World," is een spannende zevendelige miniserie waarvan de eerste twee afleveringen nu te zien zijn. De serie volgt Gen Z-amateurdetective Darby Hart, een begaafde hacker, gespeeld door de getalenteerde Emma Corrin.
Darby, samen met acht andere gasten, wordt uitgenodigd door een raadselachtige miljardair, vertolkt door Clive Owen, voor een bijeenkomst op een betoverende, afgelegen locatie. Het idyllische tafereel wordt verstoord wanneer een van de gasten levenloos wordt aangetroffen. Darby staat nu voor de uitdaging om niet alleen de waarheid te achterhalen, maar ook te voorkomen dat de moordenaar opnieuw toeslaat. De serie belooft niet alleen een meeslepende whodunit, maar ook een strijd van Darby tegen de belangen van haar medegasten.
bdluileiadrtbjutujwabknfbdi 1024x576
In de cast schitteren ook Harris Dickinson, Brit Marling, Alice Braga, Joan Chen, Raúl Esparza, Jermaine Fowler, Ryan J. Haddad, Pegah Ferydoni, Javed Khan, Louis Cancelmi, Edoardo Ballerini, Britian Seibert, Christopher Gurr, Kellan Tetlow, Daniel Olson en Neal Huff. Deze indrukwekkende cast levert overtuigende prestaties en brengt de complexiteit van de personages op indrukwekkende wijze tot leven.
De serie, bedacht en geregisseerd door Brit Marling en Zal Batmanglij, belooft niet alleen een boeiend plot maar ook visueel spektakel. De opnames strekken zich uit over adembenemende locaties, waaronder het majestueuze IJsland.
a1uzwxqgfcxfw6mifixanb7erki 1140x570
Still 'A Murder at the End of the World' via TMDB
Met het succes van de nieuwe Hulu-serie "Culprits" lijkt Disney+ gericht te investeren in content voor volwassenen. De trend waarbij Hulu- en FX-series snel beschikbaar zijn op de Nederlandse streamingdienst is een welkome ontwikkeling voor de fans van kwalitatieve televisie. Na de recente opmars van Hulu's "Culprits" verwent Disney+ zijn kijkers opnieuw met boeiende content. Bekijk hieronder de trailer van "A Murder at the End of the World" en laat je meeslepen in de mysterieuze wereld van Darby Hart en haar zoektocht naar de waarheid.