Controversiële horrorfilm vanaf vandaag eindelijk te streamen in Nederland

Films
donderdag, 16 november 2023 om 13:15
gywzkr1t8hk2g1tatqalv7a76ep
Deze ongebruikelijke en controversiële film, "Pooh: Blood and Honey," geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield, is vanaf vandaag te streamen op Prime Video. Het werpt een duistere blik op het geliefde personage Winnie-the-Pooh, waarin de eens zo vriendelijke beer een bloeddorstige transformatie ondergaat.
De onafhankelijke Britse slasherfilm uit 2023, een herinterpretatie van A. A. Milne en E. H. Shepard's Winnie-the-Pooh-boeken, volgt Pooh en Piglet, gespeeld door Craig David Dowsett en Chris Cordell, als moordlustige figuren die een groep jonge vrouwen en Christopher Robin terroriseren.
qn2yhicxq1dpv1k8lpkvhs3qqic 1140x570
Still 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' via TMDB
De aankondiging van de film in mei 2022 leidde tot verdeelde reacties en zelfs tot bedreigingen en petities tegen de productie. Ondanks de controverse werd de film opgenomen in het Ashdown Forest in East Sussex, Engeland, met een bescheiden budget van $100.000 en in slechts 10 dagen.
Oorspronkelijk bedoeld voor een nationaal eenmalig evenement, groeide de online buzz rond de film uit tot een wereldwijde bioscooprelease. Nu is "Pooh: Blood and Honey" eindelijk beschikbaar om te streamen in Nederland via Prime Video. Benieuwd naar deze angstaanjagende kijk op een jeugdicoon? Bekijk de trailer hieronder.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!