Duistere misdaadserie over het leven van ex-criminelen na een grote bankroof: Binnenkort te zien op Disney+

Trailers
dinsdag, 24 oktober 2023 om 7:07
maxresdefault1
Later dit jaar zal Disney+ een veelbelovende toevoeging aan hun streamingdienst introduceren. De Hulu-serie genaamd "Culprits" belooft een verfrissende kijk op het misdaadgenre met zijn donkere komische ondertoon. De recent vrijgegeven eerste trailer wekt hoge verwachtingen, en we kijken reikhalzend uit naar deze aankomende Hulu-productie.
In de serie spelen Nathan Stewart-Jarrett en Gemma Arterton de hoofdrollen. Arterton neemt de rol op zich van de leider van een elite overvalbende, die plotseling het doelwit wordt van een onbekende huurmoordenaar. De spanning stijgt wanneer verleden en heden met elkaar botsen, en de criminelen moeten ontdekken waarom ze worden achtervolgd, wie er achter deze chaos zit, en of ze elkaar op tijd kunnen vinden om zichzelf en hun dierbaren te beschermen.
74tngjpaiuvkz1qnnmjpawfrwpm 1140x570
Still 'Culprits' via TMDB
"Culprits" gaat verder waar de meeste misdaadverhalen eindigen: na een high-stakes overval, wanneer de leden van de elitecriminelen hun eigen weg zijn gegaan en hebben geprobeerd hun oude levens achter zich te laten. De serie belooft een boeiend verhaal vol mysterie en actie, met een knipoog naar het crime-genre.
De serie is gemaakt, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door J Blakeson, bekend van "I Care A Lot". Naast Arterton en Stewart-Jarett, zien we in de cast ook Kirby Howell-Baptiste, Niamh Algar, Kamel El Basha, Tara Abboud, Kevin Vidal, Ned Dennehy en Eddie Izzard. De producers van "Culprits" zijn Stephen Garrett en Johanna Devereaux, beiden bekend van "The Night Manager", terwijl Morenike Williams de rol van producent op zich heeft genomen. De serie is geregisseerd door Claire Oakley.
Vanaf december van dit jaar zal de Hulu-serie "Culprits" te zien zijn op Disney+. Mis deze opwindende nieuwe serie niet, aangezien deze de kijkers meeneemt op een onvergetelijke reis vol intriges en actie, en het misdaadgenre een unieke en duistere wending geeft.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!