The Nerd Shepherd

Videoland trakteert ons binnenkort op het langverwachte vijfde seizoen van de hitserie “Fargo”

Fargo

Fans van het absurde en duistere universum van Fargo kunnen hun geluk niet op, want Videoland heeft officieel bevestigd dat Fargo seizoen 5 eraan komt. De langverwachte serie, die vanaf 22 november 2023 in Nederland te zien zal zijn, belooft wederom een meeslepende reis vol zwarte humor, onverwachte wendingen en boeiende personages.

Elke woensdag om 10.00 uur wordt een nieuwe aflevering aan de reeks toegevoegd, en met een sterrencast en getalenteerde makers aan boord, lijkt het erop dat de Fargo-fans opnieuw zullen worden getrakteerd op een onvergetelijk seizoen.

Fargo
Still 'Fargo' via TMDB

In Fargo seizoen 5 krijgen we een indrukwekkende cast voorgeschoteld. Jon Hamm neemt de leiding als Roy Tillman, een sheriff in North Dakota die vastbesloten is om de schijnbaar alledaagse huisvrouw Dorothy “Dot” Lyon, vertolkt door Juno Temple, achter de tralies te krijgen. 

LEES OOK | Studio achter “Sound of Freedom” verrast met nieuwe Sciencefictionfilm “The Shift” (Exclusief)

Het jaar is 2019, en Roy staat op het punt om een belangrijke doorbraak te beleven in zijn carrière als wetshandhaver. Terwijl Roy’s zoon, Gator, gespeeld door Joe Keery, zijn best doet om in de voetsporen van zijn vader te treden, blijft hij onder druk staan om aan diens hoge verwachtingen te voldoen. Daarom moet de sheriff leunen op de hulp van een zonderlinge zwerver genaamd “Ole Munch,” gespeeld door Sam Spruell.

Dot, de ogenschijnlijk gewone huisvrouw die een duister geheim met zich meedraagt, probeert krampachtig te voorkomen dat haar familie haar verborgen waarheden ontdekt. Ondertussen kan haar toegewijde echtgenoot Wayne, gespeeld door David Rysdahl, niet anders dan haar lief te hebben, zelfs als dat betekent dat hij hulp moet zoeken bij zijn moeder, Lorraine Lyon, gespeeld door Jennifer Jason Leigh. Lorraine, bijgenaamd de “Queen of Debt,” is de CEO van het meest vooraanstaande incassobureau in het land en wordt de belangrijkste adviseur van Dot in deze netelige situatie.

Fargo
Still 'Fargo' via TMDB

Vanaf 22 november 2023 zullen Fargo-fans in Nederland de kans hebben om op Videoland te genieten van deze nieuwe toevoeging aan de veelgeprezen serie. Elke woensdag om 10.00 uur zal er een nieuwe aflevering beschikbaar zijn.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen