The Nerd Shepherd

Trailer van Netflix-film “Rustin” afkomstig van Michelle en Barack Obama’s productiebedrijf nu te zien

Rustin

Netflix heeft onlangs de langverwachte trailer vrijgegeven voor de aankomende biografische film “Rustin,” die het intrigerende levensverhaal van burgerrechtenactivist Bayard Rustin belicht. In deze film, met in de hoofdrol Colman Domingo en Chris Rock, wordt het publiek meegenomen op een indrukwekkende reis door de belangrijke gebeurtenissen in het leven van deze vergeten held.

Volgens de officiële beschrijving van Netflix, was Bayard Rustin “de architect van de historische Mars op Washington in 1963” en wordt hij geprezen als een van de grootste activisten en organisatoren die de wereld ooit heeft gekend. Rustin stond bekend om zijn onverschrokkenheid bij het uitdagen van de autoriteiten en zijn vastberadenheid om nooit excuses aan te bieden voor wie hij was, waar hij in geloofde en wie hij liefhad. 

LEES OOK | J.K. Rowling overweegt gevangenisstraf te riskeren ter verdediging van vrijheid van meningsuiting

Rustin
Still 'Rustin' via TMDB

Het regisseren van deze bejubelde biopic is in handen van George C Wolfe, een vijfvoudig winnaar van de Tony Award en ontvanger van de DGA Award. De rol van Bayard Rustin wordt overtuigend vertolkt door Colman Domingo, die het publiek meeneemt op een meeslepende reis door de roerige tijden van de burgerrechtenbeweging. Niet geheel onbelangrijk om te vermelden is dat de productie is in handen van Higher Ground Productions, het productiebedrijf van Barack en Michelle Obama.

Vanaf 17 november zal “Rustin” wereldwijd op Netflix in première gaan. De film belooft een eerbetoon te zijn aan een man die ondanks de vergetelheid een blijvende impact heeft gehad op de strijd voor burgerrechten en sociale rechtvaardigheid. Het is een verhaal dat iedereen, ongeacht hun achtergrond, zal inspireren en aanspreken. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen