The Nerd Shepherd

Kim Kardashian te zien in “American Horror Story: Delicate” – Bekijk nu de Trailer!

Foto 'Kim Kardashian' via Wikimedia Commons

FX heeft zojuist de allereerste beelden gedeeld van het langverwachte twaalfde seizoen van de populaire serie “American Horror Story” met de titel: “American Horror Story: Delicate”. Onder leiding van de creatieve genieën Ryan Murphy en Brad Falchuk, belooft dit nieuwe seizoen een huiveringwekkend en onvergetelijk avontuur te worden. De cast is niets minder dan sensationeel, met niemand minder dan Kim Kardashian in de hoofdrol.

"Delicate Condition"

Het verhaal van dit seizoen is gedeeltelijk gebaseerd op de aankomende roman “Delicate Condition” van Danielle Valentine. Het boek volgt het huiveringwekkende verhaal van een vrouw die ervan overtuigd raakt dat een sinistere figuur alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat haar zwangerschap nooit plaatsvindt, wat een onheilspellende en beklemmende sfeer belooft.

De showrunner en schrijver van “American Horror Story: Delicate”, Halley Feiffer, voegt ongetwijfeld haar unieke visie toe aan de reeks, en fans kunnen er zeker van zijn dat ze weer worden meegesleept in een intrigerend en onvergetelijk avontuur. Er is nog meer goed nieuws voor de liefhebbers van de serie, aangezien “American Horror Story” is vernieuwd voor een verlenging tot en met seizoen 13.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen