The Nerd Shepherd

Ticketverkoop voor de Wintereditie van Heroes Dutch Comic Con Begint op 22 September

Wintereditie Heroes Dutch Comic Con

De allereerste tickets zijn een korte tijd en in gelimiteerde oplage verkrijgbaar

De afgelopen zomer bracht Heroes Dutch Comic Con zijn meest succesvolle editie tot nu toe tot leven, met meer dan 55.000 enthousiaste bezoekers die de grootste en volledig uitverkochte editie van het evenement bijwoonden. Op 18 en 19 november 2023 opent de Jaarbeurs Utrecht opnieuw zijn deuren voor een spectaculair weekend gewijd aan popcultuur. De verkoop van de early bird tickets begint op 22 september, met een beperkt aantal kaarten tegen een gereduceerd tarief. Wat dit jaar nieuw is, is dat early bird tickethouders als eerste toegang krijgen tot de ticketverkoop voor de zomereditie van 2024.

Wintereditie Heroes Dutch Comic Con
Wintereditie Heroes Dutch Comic Con

Vooraan in de rij

Fans van het evenement kunnen 22 september alvast in de agenda noteren, want dan gaan de allereerste tickets voor Heroes Dutch Comic Con in de verkoop. Slechts een deel van de entreekaarten kunnen verkregen worden voor een gereduceerd tarief, voordat op 29 september de reguliere ticketverkoop van start gaat. Wie het lukt om minstens één van deze early bird tickets te bemachtigen en deze laat personaliseren op e-mailadres, ontvangt een uniek voordeel: als allereerste toegang tot de verkoop van de entreetickets van de zomereditie in 2024. De early bird ticketverkoop gaat op 22 september om 12 uur van start in de online ticketshop van Heroes Dutch Comic Con.

Wintereditie Heroes Dutch Comic Con
Wintereditie Heroes Dutch Comic Con

Wil de grootste Heroes Dutch Comic Con fan opstaan?

Ben jij een trouwe fan van Heroes Dutch Comic Con en heb jij bijv. alle toegangsbandjes nog of is jouw kamer behangen met de officiële event poster van alle voorgaande edities? Dan is de organisatie op zoek naar jou en maak jij kans op een bijzondere prijs! Het evenement telt al vele jaren een grote groep loyale bezoekers die geen editie overslaan. Onder deze fans verloot de organisatie voor het eerst een VIP experience voor één gelukkige fan. 

LEES OOK | Terugblik op de Epische Zomereditie van Heroes Dutch Comic Con – Bekijk nu de Foto’s!

De winnaar mag met een introducee genieten van vele voordelen, zoals vervroegde entree tot het evenement via een eigen ingang, toegang tot de VIP lounge met eten en drinken, en eersterangs plekken bij het hoofdpodium en in het FOX theater. Ook krijgt de winnaar een speciale goodiebag mee met unieke merchandise van het evenement en hun partners. Aanmelden kan door te mailen naar info@dutchcomiccon.com en te vertellen waarom jij de grootste Heroes Dutch Comic Con fan bent. Fans kunnen zich tot 1 oktober aanmelden.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Wintereditie Heroes Dutch Comic Con
Wintereditie Heroes Dutch Comic Con

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen