The Nerd Shepherd

Verbluffende hervertelling van ‘The Three Musketeers’ draait vanaf 21 september in de bioscoop

The Three Musketeers: D'Artagnan

De Nederlandse filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen dit najaar, want ‘The Three Musketeers: D’Artagnan’ komt naar het grote scherm. Deze film, het eerste deel van een nieuwe verfilming van Alexandre Dumas’ geliefde roman uit 1844, belooft een visueel verbluffende en spannende ervaring te worden. Geregisseerd door de getalenteerde Martin Bourboulon, brengt deze adaptatie een frisse blik op het tijdloze verhaal van avontuur, vriendschap en intriges.

The Three Musketeers: D'Artagnan
Still 'The Three Musketeers: D'Artagnan' via Just Entertainment

Sterrencast brengt 'The Three Musketeers: D'Artagnan' tot leven

De hoofdrollen worden vertolkt door een indrukwekkende cast, met onder andere François Civil (As Above, So Below), Vincent Cassel (Black Swan), Roman Doris (Vernon Subutex), Pio Marmaï (L’événement), Eva Green (Casino Royale) en Lyna Khoudri (November). Met zoveel talent op het scherm belooft ‘The Three Musketeers: D’Artagnan’ een ware traktatie te worden voor zowel fans van het originele verhaal als voor nieuwkomers.

LEES OOK | Adembenemende thriller “The Dive” draait vanaf 5 oktober in de bioscoop – Bekijk nu de trailer!

Avontuur ontvouwt zich in 17e-eeuws Parijs

Het avontuur speelt zich af in het Parijs van 1627, waar we de jonge Charles D’Artagnan volgen. Na een dappere poging om een jonge vrouw te redden, wordt hij voor dood achtergelaten. Vastberaden om gerechtigheid te vinden, komt D’Artagnan terecht in een web van gevaarlijke intriges die de toekomst van Frankrijk bedreigen. Met de hulp van de drie musketiers van de koning – Athos, Porthos en Aramis – stapt hij in een gevaarlijke strijd tegen de duistere plannen van de kardinaal van Richelieu. Terwijl D’Artagnan zich verliest in de complexe politieke spelletjes, vindt hij ook de liefde in de vorm van Constance Bonacieux, de vertrouwelinge van de koningin. Maar deze romance brengt hem onbedoeld in het pad van zijn aartsvijand: Milady de Winter.

The Three Musketeers: D'Artagnan
Still 'The Three Musketeers: D'Artagnan' via Just Entertainment

Nieuwe visie op een tijdloos meesterwerk

De roman van Alexandre Dumas heeft al talloze verfilmingen gekend, maar deze nieuwe interpretatie belooft een ongekende visuele pracht. Met een ongelofelijk authentiek gereconstrueerd 17de-eeuws Parijs als achtergrond, en grootschalige helden en schurken die het scherm domineren, biedt ‘The Three Musketeers: D’Artagnan’ een meeslepende en adembenemende kijkervaring. De gechoreografeerde gevechten zijn een lust voor het oog en tillen de film naar nieuwe hoogten van actiespektakel.

The Three Musketeers: D'Artagnan
Still 'The Three Musketeers: D'Artagnan' via Just Entertainment

Vanaf 21 september in de bioscoop

Maak je klaar voor een groots avontuur dat je terugvoert naar lang vervlogen tijden, doordrenkt met moedige daden en onvergetelijke momenten. Vanaf 21 september kun je getuige zijn van de meeslepende hervertelling van de roman van Alexandre Dumas, die op indrukwekkende wijze tot leven komt op het grote scherm.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen