The Nerd Shepherd

Regisseur noemt “The Nun 2” als meest gewelddadige en duistere toevoeging aan de franchise

The Nun II

Regisseur Michael Chaves heeft onthuld dat de aankomende film “The Nun 2” wellicht de meest gewelddadige en duistere toevoeging aan de franchise zal zijn. Chaves deelde deze opmerkelijke informatie tijdens een gesprek met SFX Magazine. Hij sprak over de reacties van het publiek tijdens voorvertoningen van de film en wees erop dat het geweldsniveau in deze nieuwe aflevering verder gaat dan wat typisch verwacht wordt van een Conjuring-film. 

Still 'The Nun' via TMDB
Still 'The Nun' via TMDB

Evolutie van angst en geweld

“We kunnen met zekerheid zeggen dat het absoluut angstaanjagend is. Net zoals de horrorbeleving van het publiek zich heeft ontwikkeld, is ook de vraag naar gewelddadige elementen toegenomen. Dus ja, deze film bevat enkele expliciete scènes”. Aldus Chaves.

LEES OOK | Iconische Horrorfranchise maakt zich klaar voor release van langverwachte 6e deel

Een duistere terugkeer

Met het script geschreven door Ian Goldberg, Richard Naing en Akela Cooper (bekend van Malignant), pakt The Nun 2 het verhaal op met Zuster Irene (gespeeld door Taissa Farmiga), vier jaar na de gebeurtenissen van het eerste deel. In een poging om het verleden achter zich te laten, verhuist Irene van Roemenië naar Italië om een rustig leven te leiden in een klooster. Maar Valak (gespeeld door Bonnie Aarons) is echter niet ver weg.

Terwijl we in spanning wachten op de release van The Nun 2, blijven zowel fans als critici nieuwsgierig naar hoe deze gewaagde verschuiving in toon en inhoud de Conjuring-franchise verder zal vormgeven. Eén ding is zeker: de duisternis wacht en Valak zal niet rusten tot het kwaad opnieuw is ontketend.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen