The Nerd Shepherd

‘The Last of Us’ en ‘Wednesday’ vallen in de prijzen tijdens de MTV Movie & TV Awards

De jaarlijkse uitreiking van de MTV Movie & TV Awards is altijd een bijzondere avond, dit jaar was het echter een versoberde uitreiking vanwege de schrijversstaking in Hollywood. 

De grote winnaar van de avond was de HBO-serie ‘The Last of Us’, gebaseerd op de gelijknamige videogame. Deze serie won niet alleen de prijs voor Best Serie, maar ook de prijzen voor Beste Held en Beste Duo. De serie, gemaakt door Craig Mazin en Neil Druckmann, is een emotionele en aangrijpende reis door een post-apocalyptische wereld waarin de mensheid wordt bedreigd door geïnfecteerde wezens.

Hoofdrolspeler Pedro Pascal, die de rol van Joel speelt in ‘The Last of Us’, won de prijs voor Beste Held en de prijs voor Beste Duo ging naar Pedro en zijn tegenspeelster Bella Ramsey, die de rol van Ellie speelt. Deze acteurs hebben een prachtige chemie op het scherm en weten het publiek te raken met hun uitstekende acteerprestaties.

Still 'Wednesday' via TMDB
Still 'Wednesday' via TMDB

Maar er waren ook andere winnaars van de avond. Zo won Jenna Ortega de prijs voor Beste Optreden in een Serie voor haar rol in de Netflix-hit ‘Wednesday’, en Elizabeth Olsen won de prijs voor Beste Slechterik voor haar rol in ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’. Ook de Outerbanks-acteurs Madison Bailey en Rudy Pankow vielen in de prijzen met de prijs voor Beste Kus.

Naast de film- en televisieprijzen werden er tijdens de MTV Movie & TV Awards ook prijzen uitgereikt voor de beste gevechten, realityseries en wedstrijdseries. Zo won ‘Scream VI’ de prijs voor Beste Film en de prijs voor Beste Gevecht voor de schermutseling tussen Courtney Cox en Ghostface. ‘The Kardashians’ werden uitgeroepen tot Beste Realityserie en ‘RuPaul’s Drag Race’ won de prijs voor Beste Serie met een Wedstrijdelement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen