The Nerd Shepherd

Komediefilm met “Community”-ster Chevy Chase nu te zien op Netflix

The Last Laugh

Nu Halloween in volle gang is, brengt Netflix vanaf vandaag opnieuw een welkome dosis humor met de komediefilm “The Last Laugh” uit 2019. Deze film, met niemand minder dan Chevy Chase in de hoofdrol, bekend van zijn rollen in populaire series zoals “Community” en de iconische “National Lampoon’s Vacation”-filmreeks. De Netflix-film was tijdelijk verdwenen uit de bibliotheek, maar is nu precies op tijd om ons te helpen ontsnappen aan de duistere sferen van Halloween.

In “The Last Laugh” volgen we het verhaal van Al Hart, gespeeld door Chevy Chase, die net met pensioen is gegaan. Al was vroeger een talentmanager die altijd druk in de weer was, maar nu begint hij wat rustiger aan te doen. Zijn kleindochter Jeanie stelt voor dat hij naar een bejaardentehuis verhuist, waar hij van lekker eten en entertainment kan genieten.

LEES OOK | Vermakelijke komediefilm van Bill Burr nu te zien op Netflix

The Last Laugh
Still 'The Last Laugh' via TMDB

Eenmaal in het bejaardentehuis komt Al tot een verrassende ontdekking: zijn oude cliënt Buddy Green, gespeeld door Richard Dreyfuss, is er ook. Buddy was ooit Al’s allereerste cliënt en had het potentieel om een grote komiek te worden. Vijftig jaar geleden boekte Al hem zelfs voor “The Ed Sullivan Show” in 1967, destijds een prestigieuze comedyspot. Maar tot ieders verbazing kwam Buddy niet opdagen en koos hij ervoor om de comedywereld de rug toe te keren, zijn gezin te stichten en podoloog te worden.

Midden in de griezelverhalen van Halloween brengt “The Last Laugh” een welkome dosis humor. Deze komediefilm biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van Chevy Chase en Richard Dreyfuss in de hoofdrol. Dus, maak het jezelf gemakkelijk, pak je favoriete snacks en laat je meevoeren door de humor van “The Last Laugh.” Het is de ideale manier om even te ontsnappen aan de enge verhalen en te genieten van een goede lach tijdens dit Halloween-seizoen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen