The Nerd Shepherd

“The Continental” duikt in de onderwereld van het John Wick universum – Bekijk nu de trailer!

The Continental

Terwijl filmliefhebbers nog nagloeien van de adrenaline van de John Wick-reeks, brengt “The Continental” een nieuwe dimensie van spanning en intrige naar het scherm. Deze langverwachte prequelserie duikt dieper in het duistere universum van de John Wick-franchise en werpt licht op de beruchte hotelketen die dienst doet als toevluchtsoord voor misdadigers. Met een volwaardige trailer die de harten van fans sneller doet kloppen, belooft “The Continental” een onvergetelijke reis door de onderwereld, vol spanning, actie en onthullingen.

De setting en hoofdpersonage

“The Continental” speelt zich af in het turbulente New York van de jaren ’70 en richt zich op de jonge Winston Scott, vertolkt door de getalenteerde Ian McShane. Deze opkomende driedelige serie volgt het pad van Scott terwijl hij zijn duistere verleden probeert achter te laten en zich een weg baant door de criminele onderwereld. Zijn ultieme doel? Een plek op de troon in het iconische Continentalhotel veroveren. Maar voor hij daar kan heersen, moet hij zichzelf eerst bewijzen temidden van de chaos en rivaliteit van de onderwereld.

The Continental
Still 'The Continental' via TMDB

De opkomst van "The Continental"

De stijgende populariteit van de John Wick-films heeft ongetwijfeld de verwachtingen rond “The Continental” verhoogd. Met een toegewijd publiek dat hongert naar meer inzicht in dit fascinerende universum, belooft de serie een ongeëvenaarde kijkervaring te worden. Het feit dat de prequel de oorsprong van het Continentalhotel verkent en de focus legt op de opkomst van Winston Scott, maakt het nog intrigerender voor fans van de franchise.

LEES OOK | John Wick 4 Recensie door Wouter van der Giessen: “John Wick deelt rake klappen uit, maar is te tweedimensionaal om te kunnen incasseren.”

Nieuwe gezichten

“The Continental” introduceert nieuwe personages en brengt tegelijkertijd bekende gezichten terug. Katherine McGrath, vooral bekend als Lena Luthor in Supergirl (2015-2021), neemt de rol op zich van The Adjudicator. Deze mysterieuze agente van de ‘High Table’, eerder vertolkt door Asia Kate Dillon in John Wick 3: Parabellum (2019), belooft een complexe en intrigerende toevoeging te zijn aan het verhaal. De trailer toont McGrath met een opvallend masker onder de neus, wat alleen maar de nieuwsgierigheid naar haar personage vergroot.

Vanaf 22 september te zien via Prime Video

Hoewel oorspronkelijk geproduceerd voor Starz, is “The Continental” in de zomer van vorig jaar overgegaan naar Peacock, het in 2020 gelanceerde streamingplatform. Hoewel Nederlandse kijkers geen toegang hebben tot Peacock, is er goed nieuws voor internationale fans. De serie zal namelijk op 22 september op Prime Video beschikbaar komen, waardoor een breder publiek de kans krijgt om zich onder te dompelen in de donkere en intrigerende wereld van “The Continental”.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen