The Nerd Shepherd

Apple TV+ onthult angstaanjagende eerste trailer van “The Changeling”

The Changeling

Apple TV+ heeft zojuist de trailer gelanceerd voor hun aankomende fantasiehorrorserie ‘The Changeling’, met in de hoofdrol en geproduceerd door LaKeith Stanfield. Gebaseerd op het geprezen en bestverkochte boek met dezelfde naam van Victor LaValle, wordt ‘The Changeling’ omschreven als een sprookje voor volwassenen.

De trailer toont hoe het liefdesverhaal van Apollo (LaKeith Stanfield) en Emma (Clark Backo) begint als een sprookje, totdat Emma plotseling verdwijnt en Apollo terechtkomt in een levensgevaarlijke reis door NYC.

The Changeling
Still 'The Changeling' via TMDB

"The Changeling" brengt het boek van Victor LaValle tot leven

Fans van Victor LaValle’s originele boek zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om te zien hoe het verhaal tot leven komt in deze visueel indrukwekkende serie. Met de combinatie van een talentvolle cast en de krachtige vertelstijl belooft ‘The Changeling’ een serie te zijn die zowel nieuwe kijkers als trouwe fans zal betoveren.

LEES OOK | Noorse productie “Good Boy” is zonder twijfel de meest gestoorde Horror-film van 2023

Meeslepende ervaring

De serie belooft een unieke mix van horror en fantasie, met LaKeith Stanfield die zowel voor de camera schittert als achter de schermen als producent. De Apple TV+-serie lijkt een meeslepende ervaring te worden, waarin de kijkers worden meegenomen op een boeiende reis door onbekende facetten van de stad die nooit slaapt.

The Changeling
Still 'The Changeling' via TMDB

Vanaf 13 oktober te zien via Apple TV+

Apple TV+ heeft de wereldpremièredatum van de achtdelige serie vastgesteld op 8 september. De eerste drie afleveringen zullen onmiddellijk beschikbaar zijn. De daaropvolgende afleveringen worden tot en met 13 oktober elke vrijdag uitgebracht. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen