The Nerd Shepherd

Netflix onthult eerste beelden van nieuwe actieserie met Oscarwinnares Michelle Yeoh

The Brothers Sun netflix michelle yeoh

Tijdens hun Geeked Week-stream van afgelopen vrijdag, onthulde Netflix de eerste beelden van de nieuwe actieserie met Oscarwinnares Michelle Yeoh, die vooral bekend is van de alom geprezen film “Everything Everywhere All at Once”. De nieuwe Netflix-serie, gecreëerd door Brad Fulchuk en Byron Wu, maakt zijn debuut op de streamingdienst vanaf 4 januari.

In “The Brothers Sun” wordt het verhaal verteld van de legendarische moordenaar Charles ‘Chairleg’ Sun, gespeeld door Justin Chien. Wanneer het hoofd van een machtige Taiwanese triade wordt neergeschoten door een mysterieuze moordenaar, reist Charles naar Los Angeles om zijn moeder, Eileen (Michelle Yeoh), en zijn naïeve jongere broer, Bruce (Sam Song Li), te beschermen. Bruce is tot nu toe volledig afgeschermd geweest van de waarheid over zijn familie.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

The Brothers Sun
Still 'The Brothers Sun' via TMDB

Terwijl de dodelijkste maatschappijen in Taipei en een opkomende factie strijden om dominantie, worden Charles, Bruce en hun moeder geconfronteerd met de uitdaging om de wonden van hun verleden te helen. Ze moeten ontdekken wat broederschap en familie werkelijk betekenen voordat een van hun talloze vijanden hen allemaal doodt.

De cast omvat sterren als Michelle Yeoh, Highdee Kuan, Sam Song Li, Justin Chien, Jenny Yang, Joon Lee, Alexis Rhee en anderen. “The Brothers Sun” is vanaf 4 januari te zien op Netflix. Bekijk hieronder de eerste teaser.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen