The Nerd Shepherd

Art the Clown volgend jaar te zien in 3e deel van “Terrifier”-franchise

Terrifier 3

Met groot enthousiasme kondigen Cineverse en Bloody Disgusting aan dat de mega-slasher Terrifier 2 vanaf 1 november weer te zien zal zijn in bioscopen in de Verenigde Staten. Hiermee wordt Art the Clown opnieuw op het grote scherm vertoond ter gelegenheid van het 1-jarig jubileum van deze succesvolle sequel. Tijdens deze speciale vertoning krijgen fans ook een exclusieve voorproef van Terrifier 3 te zien.

Terrifier 2, geschreven en geregisseerd door Damien Leone, zorgde al in 2022 voor huiveringwekkende bioscoopervaringen en bracht in de Verenigde Staten maar liefst meer dan $11 miljoen op. Dit vervolg op de ultra-gore slasherhit Terrifier heeft wereldwijd de gemoederen doen oplaaien en een enorm legioen fans aan zich weten te binden.

LEES OOK | Eerste trailer van nieuwe monsterfilm “The Loch Ness Horror” nu te zien!

Terrifier
Still 'Terrifier' via TMDB

Wat deze bioscooprelease extra bijzonder maakt, is de aankondiging van een exclusieve preview van Terrifier 3. Deze sneak peek van het derde deel zal alleen in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn, waardoor het waarschijnlijk voor ons nog even wachten wordt op verdere details over Terrifier 3. Eén ding staat echter vast: de film is onderweg!

Damien Leone, de maker van de Terrifier-serie, is opgetogen over deze heruitgave en de kans om beelden uit Terrifier 3 te delen. Hij verklaarde: “Dit jaar is echt ongelooflijk geweest, en we zijn overweldigd door de liefde die Terrifier 2 heeft ontvangen en de opwinding die deze release heeft opgewekt bij zowel nieuwe als oude fans. Als dank aan onze fans en aan iedereen die hard heeft gewerkt aan deze release, willen we de film terugbrengen naar het grote scherm, waar hij thuishoort. Bovendien, terwijl fans vol ongeduld wachten op de release van Terrifier 3, willen we de kans grijpen om te delen waar we aan hebben gewerkt voor het derde deel, want een jaar is gewoon te lang om te wachten.”

Terrifier
Still 'Terrifier' via TMDB

Met de exclusieve preview van Terrifier 3 in het vooruitzicht, mogen horrorliefhebbers zich verheugen op nog meer angstaanjagend vermaak in de toekomst binnen de Terrifier-franchise. Hoewel de releasedatum van het derde deel in Nederland nog niet is onthuld, adviseren wij om onze website nauwlettend te volgen voor verdere updates over Art de Clown! In ieder geval staat de film gepland voor een release volgend jaar.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen