The Nerd Shepherd

“Sweet Tooth” vernieuwd voor derde en laatste seizoen: Binnenkort al te zien op Netflix!

Netflix heeft aangekondigd dat “Sweet Tooth” vernieuwd is voor een derde en laatste seizoen. Het laatste seizoen is inmiddels ook al gefilmd en laat dus mogelijk niet lang meer op zich wachten. Netflix deelt zojuist het onderstaande bericht en suggereert daarmee dat het 3e en tevens laatste seizoen al vrij snel te zien zal zijn.

“Het is op veel manieren precies het verhaal dat ik me had voorgesteld en het neemt ook een eigen leven aan. In het begin wil je de belangrijkste momenten van Gus’ verhaal vertellen en de grote stukken uit de stripboeken, maar de schoonheid van langdurige verhalenvertelling en Gus’ reis over 24 afleveringen is dat de personages zelf vertellen wie ze willen zijn. De crew en cast brengen zoveel diepgang en perspectief in wie de personages zijn, waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan.” Dat zei maker, showrunner en uitvoerend producent Jim Mickle in een recent interview met Variety. “Seizoen 3 is een Arctisch verhaal met spannende nieuwe avonturen en wat we hopen een bevredigende conclusie te zijn van dit epische verhaal. Gus gaat een kant van de wereld en de mensheid zien die hij niet zag in seizoen 1 of 2.” Aldus Mickle.

Het nieuws komt kort na de release van seizoen 2, dat tijdens de eerste vier dagen na de release op 27 april al snel 48,3 miljoen kijkuren verdiende. Naast Mickle wordt de serie uitvoerend geproduceerd door Beth Schwartz, Susan Downey, Robert Downey Jr., Evan Moore, Amanda Burrell en Linda Moran. Mickle dient ook als regisseur. “Sweet Tooth” wordt geproduceerd door Warner Bros. Television en seizoen 2 is nu te zien via Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen