The Nerd Shepherd

Superbowl-reclame onthult nieuwe beelden van “The Flash”: Sasha Calle maakt debuut als Supergirl, Michael Keaton keert terug als Batman!

Afgelopen nacht werden er tijdens de jaarlijkse Superbowl meerdere nieuwe trailers vertoond, waaronder een van de meest spectaculaire trailers van Andres Muschietti’s The Flash. 

The Flash is al bijna tien jaar in productie en is al meerdere keren uitgesteld. Van controverses rond hoofdrolspeler Ezra Miller tot regisseurs die afhaakten, maar dit jaar is het eindelijk zover: de film krijgt deze zomer een release en fans kunnen Barry Allen aanschouwen op het witte doek.

Tijdens het reclameblok van de Superbowl kreeg men de eerste officiële trailer van The Flash te zien. Het hoogtepunt van de trailer bleek toch echt de onthulling van Michael Keaton’s terugkeer als Batman. De acteur kruipt na 28 jaar weer in het pak van Gotham’s grootste superheld. “Het wordt zo goed, de beelden zijn fantastisch”, aldus Keaton. 

De trailer laat ook de eerste beelden zien van Sasha Calle als Supergirl. Calle maakt haar debuut als Supergirl in de nieuwe DC-film. The Flash zal op 16 juni in de bioscoop te zien zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen