The Nerd Shepherd

“Star Wars Jedi: Survivor” niet direct speelbaar tijdens Release: een grote titel met grote problemen voor PC-gamers

Still "Star Wars Jedi: Survivor" via EA

Het langverwachte vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order, genaamd Star Wars Jedi: Survivor, is eindelijk uitgebracht. Fans van de game kunnen nu genieten van een nieuwe en grotere game-ervaring. De game is te spelen via de nieuwste generatie consoles zoals de PS5 en XBOX series X, evenals op de PC. Helaas lijkt het erop dat de game op de PC momenteel niet goed werkt, spelers blijven vastzitten in het laadscherm. Dit heeft geleid tot veel kritiek en een negatieve waardering op Steam.

Het is begrijpelijk dat de game groter en spectaculairder is dan zijn voorganger en daardoor niet meer geschikt is voor de last-gen consoles.  Het is dan ook teleurstellend dat veel spelers die de game voor €70 hebben gekocht er niet in slagen om de game te spelen. Dit maakt het voor PC-gamers begrijpelijkerwijs moeilijk om enthousiast te blijven over de game. De recenties op steam zijn helaas niet mals. “Runs like my ass after taco bell”, schrijft iemand. Terwijl een andere speler niet verder komt dan het laadscherm: “So far, the loading screen is pretty okay. I have no idea what it’s like past the title screen because it doesn’t load past that at the moment.” 

Still "Star Wars Jedi: Survivor" via EA
Still "Star Wars Jedi: Survivor" via EA

Ondanks de kritiek van PC-gamers heeft Star Wars Jedi: Survivor toch lovende kritieken gekregen en scoort het bijna overal een 8 of hoger. De game wordt geprezen om zijn verhaal, personages en gameplay. Het is jammer dat de problemen met de PC-versie van de game het enthousiasme enigszins hebben bekoeld.

Voor de mensen die de game willen spelen en een PS5 of XBOX series X thuis hebben staan, is het aan te raden om de game op die consoles te spelen in plaats van de PC-versie te kopen. Het is immers zonde om €70 uit te geven aan een game die niet fatsoenlijk kan worden gespeeld. Het is momenteel onduidelijk of de game zal worden gepatched en of PC-gamers de game op een later moment alsnog fatsoenlijk met de game aan de slag kunnen.

Star Wars Jedi: Survivor is een van de grootste titels van dit jaar en het zou een geweldige game-ervaring moeten bieden. Hopelijk worden de problemen met de game snel opgelost, zodat alle Star Wars-fans kunnen genieten van deze langverwachte game. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen