The Nerd Shepherd

Exclusief: Amerikaanse Bioscoophype “Sound of Freedom” Binnenkort te zien in Nederland

Sound of Freedom

Terwijl de Barbenheimer-hype nog steeds het gesprek van de dag is, is Amerika daarnaast ook nog altijd in de ban van een andere opwindende bioscoophit genaamd “Sound of Freedom”. Het waargebeurde verhaal heeft het hart van het Amerikaanse publiek veroverd en blijkt zelfs een geduchte concurrent te zijn voor de grote blockbusters. Maar er is goed nieuws voor Nederlandse filmfanaten, want een Europese release laat niet lang meer op zich wachten!

Sound of Freedom
Still 'Sound of Freedom' via TMDB

Nederlandse Release "Sound of Freedom"

Angel Studio’s, het productiebedrijf achter de film, heeft namelijk exclusief in een reactie aan The Nerd Shepherd laten weten dat er hard wordt gewerkt aan een release in Australië en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien verwachten ze dat de film een maand of twee na de release in de Verenigde Staten en Canada ook in andere landen te zien zal zijn. Dit zou betekenen dat we de film dit najaar in de Nederlandse bioscopen kunnen verwachten.

Gratis Digitale Release

Om ervoor te zorgen dat de film ook daadwerkelijk in jouw lokale bioscoop wordt vertoond, moedigt Angel Studio’s het publiek aan om contact op te nemen met hun favoriete bioscoop en te laten weten dat ze graag “Sound of Freedom” willen zien. Ook is er meer duidelijk geworden over de digitale release. Angel Studio’s heeft plannen om de film gratis beschikbaar te stellen via de “Angel App“. Een concrete releasedatum is er momenteel nog niet.

LEES OOK | Waargebeurd verhaal zorgt voor bioscoophype in Verenigde Staten: “Sound of Freedom” breekt alle records!

Sound of Freedom
Still 'Sound of Freedom' via TMDB

Adembenemend Succesverhaal

Het adembenemende succesverhaal van “Sound of Freedom” heeft vriend en vijand verrast, en dat alles met een bescheiden budget van slechts $14,5 miljoen. Terwijl verschillende streamingdiensten aanvankelijk hun neus optrokken voor de film en een gratis release op YouTube dreigde, stapte Angel Studio’s gelukkig in en gaf deze unieke film een kans. Het succes van de film bewijst dat soms de kleinste projecten de grootste impact kunnen hebben. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen