The Nerd Shepherd

Shia LaBeouf keert eindelijk terug in nieuwe Bioscoopfilm: “Padre Pio” – Bekijk Nu de Trailer!

De release datum van de nieuwe film Padre Pio is onlangs aangekondigd in een nieuwe trailer. De aankomende Abel Ferrara film heeft Shia LeBeouf in de hoofdrol, wat tevens zijn terugkeer naar het witte doek betekent. LeBeouf speelt in de film de hoofdrol als Francesco Forgione, ook wel bekend als Padre Pio. Forgione was een Italiaanse Franciscaner Kapucijner broeder die berucht was vanwege zijn vermeende stigmata.

De film speelt zich af aan het einde van de Eerste Wereldoorlog, wanneer jonge Italiaanse soldaten terugkeren naar San Giovanni Rotondo. Een land van armoede, historisch geweld en de heerschappij van de kerk en de rijke landeigenaren. Gezinnen zijn wanhopig, de mannen zijn gebroken maar toch zegevierend. Padre Pio (Shia Labeouf) arriveert in een afgelegen Kapucijner klooster om zijn bediening te beginnen en omringt zichzelf met een aura van overtuigende charisma, heiligheid en verhalen over visioenen van Jezus, Maria en de duivel zelf. De vooravond van de eerste vrije verkiezingen in Italië zet de toon voor een historische, en metaforische slachting, een apocalyptische gebeurtenis die de wereld verandert.

De film is LeBeouf’s eerste grote rol sinds de beschuldigingen van aanranding en talloze andere beschuldigingen tegen de acteur. “Padre Pio” staat gepland voor 2 juni en zal naar verwachting dus begin volgende maand in de Bioscoop te zien zijn.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen