The Nerd Shepherd

Seth Rogen onthult: “Sausage Party: Foodtopia” is ongelooflijk schokkend en grensoverschrijdend

Still 'Sausage Party' via TMDB

De veelbesproken en buitengewoon komische R-rated animatiefilm “Sausage Party” krijgt een vervolgserie genaamd “Sausage Party: Foodtopia”. Seth Rogen, de maker van de film, heeft onthuld dat deze nieuwe serie ongelooflijk schokkend zal zijn en zelfs de cast heeft weten te verbazen.

Rogen deelde een bijzonder moment uit de serie waarbij de PR-medewerkers van Amazon een speciale screening hadden. Hij vertelt: “Jullie moeten hier nu alvast aan wennen. Jullie zullen hier waarschijnlijk veel over moeten praten.” Dit geeft aan dat de serie geen blad voor de mond zal nemen en grenzen zal overschrijden. Zelfs de ervaren castleden, waaronder Kristen Wiig, werden verrast door de inhoud van de serie. Rogen herinnert zich een scène waarin Wiig enkele regels moest inspreken. Wiig reageerde geschokt met de woorden: “Oh my God?! This is insane!”

Still 'Sausage Party' via TMDB
Still 'Sausage Party' via TMDB

Het is duidelijk dat “Sausage Party: Foodtopia” de verwachtingen van de fans zal overtreffen. De serie belooft nog meer gedurfde en onconventionele humor, terwijl het tegelijkertijd de grenzen van wat acceptabel is opzoekt. Het is dan ook verstandig om de ouderlijk toezichtinstellingen van tevoren klaar te zetten.

LEES OOK | Borstomvang van Lara Croft in de nieuwe Amazon Prime-serie “Tomb Raider” zorgt voor discussie

Met zijn unieke en provocerende benadering van animatie heeft “Sausage Party” al een plekje verworven in de harten van velen. Nu, met de komst van “Sausage Party: Foodtopia”, kunnen fans zich voorbereiden op een nieuwe dosis grensverleggende humor die hen ongetwijfeld zal laten lachen, maar ook verbijsterd achter zal laten.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen