The Nerd Shepherd

Griezelige animatiefilm “Scarygirl” draait vanaf 11 oktober in de bioscoop

Scarygirl

Dat spooky-season er niet alleen is voor volwassenen mag duidelijk zijn. Dit wordt wederom bevestigd met de leuke griezelige animatiefilm ‘Scarygirl’, die vanaf 11 oktober in de bioscoop te zien is. Deze film belooft een betoverend avontuur te worden voor kinderen van alle leeftijden.

‘Scarygirl’ vertelt het verhaal van het dappere meisje Arkie en haar vader Blister, die samen op een afgelegen schiereiland wonen. Blister is een zeldzame reuzenoctopus met de magische gave om leven te herstellen. Terwijl hun wereld wordt bedreigd door een onverklaarbaar verlies van zonlicht, doen Arkie en haar vader hun best om de planten en bloemen in leven te houden. Maar hun rustige leven wordt ruw verstoord wanneer Blister wordt ontvoerd door premiejagers naar de ‘Stad van het Licht’. Arkie staat voor de uitdaging om haar angsten te overwinnen en haar vertrouwde omgeving voor de eerste keer te verlaten.

Scarygirl
Still 'Scarygirl' via Just Entertainment

In de ‘Stad van het Licht’ wordt Blister gevangen gehouden door de mysterieuze Dokter Maybee, die Blisters krachten wil misbruiken om zijn eigen perfecte wereld te scheppen. Gelukkig staat Arkie er niet alleen voor. Ze krijgt hulp van twee bijzondere vrienden, Bunniguru en Egg. Samen zetten ze alles op alles om Arkie’s vader te redden en nemen ze het op tegen de duistere krachten die in de stad heersen. De vraag is: zal het Arkie lukken om haar vader te bevrijden en haar wereld te redden?

De cast van stemacteurs voor de Nederlandse versie van “Scarygirl” zijn Louis van Beek, Gioia Parijs, Mitchell van den Dungen Bille, Joost Claes, Donna Vrijhof, Jeannine La Rose en Brecht van Arnhem. Ze brengen de karakters tot leven en dragen bij aan de betoverende sfeer van het verhaal. De film belooft niet alleen een spannend avontuur te zijn, maar ook een inspirerend verhaal over moed, vriendschap en het overwinnen van angsten. ‘Scarygirl’ is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en biedt een mix van spanning, humor en hartverwarmende momenten.

Scarygirl
Still 'Scarygirl' via Just Entertainment

Als je op zoek bent naar een leuke en avontuurlijke film om te kijken met het hele gezin tijdens het spooky-season, markeer dan 11 oktober op je kalender en ga naar de bioscoop om ‘Scarygirl’ te zien. Het belooft een magische reis te worden die zowel jong als oud zal betoveren.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen