The Nerd Shepherd

Red Dead Redemption verschijnt 17 augustus op Nintendo Switch en PS4

Red Dead Redemption

Na maanden van geruchten en speculatie heeft Rockstar Games bevestigd dat Red Dead Redemption vanaf 17 augustus beschikbaar zal zijn voor zowel de Nintendo Switch als de PlayStation 4. Deze geliefde klassieker keert terug in al zijn glorie, dankzij de getalenteerde inspanningen van Double Eleven, een studio die bekend staat om zijn bijdragen aan succesvolle titels zoals Minecraft Dungeons en Rust.

Red Dead Redemption
Still 'Red Dead Redemption' via TGDB

Een authentieke heruitgave van het geliefde Red Dead Redemption avontuur

Deze heruitgave is echter geen volledige remake of remaster, zoals sommige gamers misschien hadden gehoopt. In plaats daarvan is het een rechtstreekse overzetting van de originele game, waardoor spelers de kans krijgen om de geliefde personages, missies en unieke sfeer opnieuw te beleven zonder verlies van authenticiteit. Het is een eerbetoon aan de oorspronkelijke game die de tand des tijds heeft doorstaan.

De terugkeer van "Undead Nightmare"

De verrassende kers op de taart is de toevoeging van de “Undead Nightmare” uitbreiding. Voor zij die zich nog levendig herinneren hoe het Wilde Westen transformeerde in een sinistere nachtmerrie, zal dit een gretig verwelkomde toevoeging zijn. Het belooft een nieuwe golf van variatie en opwinding in het spel, en herinnert ons eraan waarom deze uitbreiding destijds zo memorabel was.

LEES OOK | Recensie: “Resident Evil: Death Island” door Sid Lukkassen – Strijd tegen de nieuwste generatie Biowapens

Red Dead Redemption
Still 'Red Dead Redemption' via TGDB

Prijs en beschikbaarheid van Red Dead Redemption

Voor de digitale editie van Red Dead Redemption op de Nintendo Switch en PlayStation 4 betalen gamers een prijs van $49,99. Hoewel er geen officiële bevestiging is van de Europese prijzen, kunnen we redelijkerwijs verwachten dat dit zich vertaalt naar een vergelijkbare prijs in euro’s. Als je een voorkeur hebt voor fysieke kopieën, hoef je niet lang te wachten, want vanaf 13 oktober wordt ook een fysieke editie van het spel uitgebracht.

Vanaf 17 augustus verkrijgbaar

Zet 17 augustus met stip in je agenda en maak je klaar voor een ongekende reis naar het Wilde Westen. de game nodigt je opnieuw uit voor een avontuur, ditmaal op je Nintendo Switch en PlayStation 4. Dus, zadel op, cowboys en cowgirls! Een rit die je nooit zult vergeten staat op het punt te beginnen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen