The Nerd Shepherd

Real-Time Strategy Game uit 2017 met Meer dan 3 Miljoen Spelers is een Must-Play

Northgard is een succesvolle strategiegame die in 2017 werd uitgebracht. Het spel is ontwikkeld door Shiro Games en heeft sindsdien vele prijzen gewonnen, waaronder de titel “Best Strategy Game” op de Game Awards 2017.

In Northgard speel je als leider van een groep Vikingen die op zoek zijn naar nieuwe landen om te verkennen en te bezetten. Het doel is om je dorp uit te breiden en te zorgen voor de overleving van je volk door middel van verkenning, handel en oorlogvoering met andere spelers of kunstmatige intelligentie.

Wat Northgard zo aantrekkelijk maakt is de combinatie van een diepgaand strategie-element met eenvoudige, intuïtieve besturingsopties. Spelers moeten nadenken over de verdeling van hun beperkte middelen en het beheren van hun bevolking terwijl ze ook rekening moeten houden met weersomstandigheden en andere uitdagingen.

 

Naast de singleplayer-modus biedt Northgard ook een competitieve multiplayer-modus waarin spelers het tegen elkaar opnemen om te zien wie het verst kan komen. Dit, samen met regelmatige updates en uitbreidingen, heeft bijgedragen aan de populariteit en het succes van het spel.

In feite is Northgard een uitstekend voorbeeld van hoe een strategiegame zowel toegankelijk als uitdagend kan zijn. Het blijft een van de meest populaire games in zijn genre en blijft fans aantrekken met zijn verfijnde gameplay en verhaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen