The Nerd Shepherd

Controversiële horrorfilm vanaf vandaag eindelijk te streamen in Nederland

Winnie the Pooh: Blood and Honey

Deze ongebruikelijke en controversiële film, “Pooh: Blood and Honey,” geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield, is vanaf vandaag te streamen op Prime Video. Het werpt een duistere blik op het geliefde personage Winnie-the-Pooh, waarin de eens zo vriendelijke beer een bloeddorstige transformatie ondergaat.

De onafhankelijke Britse slasherfilm uit 2023, een herinterpretatie van A. A. Milne en E. H. Shepard’s Winnie-the-Pooh-boeken, volgt Pooh en Piglet, gespeeld door Craig David Dowsett en Chris Cordell, als moordlustige figuren die een groep jonge vrouwen en Christopher Robin terroriseren.

LEES OOK | Exclusief: Hoofdrolspeler Craig Dowsett over “Blood and Honey”-sequel en zijn opmerkelijke rol als Winnie the Pooh

Winnie the Pooh: Blood and Honey
Still 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' via TMDB

De aankondiging van de film in mei 2022 leidde tot verdeelde reacties en zelfs tot bedreigingen en petities tegen de productie. Ondanks de controverse werd de film opgenomen in het Ashdown Forest in East Sussex, Engeland, met een bescheiden budget van $100.000 en in slechts 10 dagen.

Oorspronkelijk bedoeld voor een nationaal eenmalig evenement, groeide de online buzz rond de film uit tot een wereldwijde bioscooprelease. Nu is “Pooh: Blood and Honey” eindelijk beschikbaar om te streamen in Nederland via Prime Video. Benieuwd naar deze angstaanjagende kijk op een jeugdicoon? Bekijk de trailer hieronder.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen