The Nerd Shepherd

Pokémon legende Jason Paige dit weekend te zien tijdens Heroes Dutch Comic Con in Utrecht!

Jason Paige, de legendarische zanger van de Pokémon-themesong, zal aankomend weekend aanwezig zijn op Heroes Dutch Comic Con, en dit is geweldig nieuws voor alle Pokémon-fans! Gedurende twee dagen kunnen fans genieten van zijn aanwezigheid, foto’s met hem maken en handtekeningen bemachtigen. De kans is groot dat Jason ook nog een paar nummers ten gehore zal brengen!

De altijd enthousiaste Jason Paige begon zijn carrière als achtergrondzanger bij niemand minder dan Michael Jackson en wist indruk te maken als rap-solist in het nummer “Black & White” tijdens het 30-jarig jubileumconcert van Michael Jackson. Echter, het is voornamelijk zijn overweldigende bekendheid als de onmiskenbare stem van Pokémon die Jason Paige tot een ware legende heeft gemaakt onder de fans. Generaties zijn opgegroeid met zijn herkenbare stemgeluid dat het iconische Pokémon-themalied tot leven bracht. 

Je kunt Jason beide dagen vinden in de TCG-area bij de stand van Elitegamestore. Een handtekening van Jason kost 40 euro, en daarbij krijg je zelfs een gratis selfie! Als je alleen een selfie wilt, betaal je slechts 10 euro. Dit is een unieke kans om Jason Paige persoonlijk te ontmoeten!

LEES OOK | Heroes Dutch Comic Con en Pokémon GO bundelen krachten: Vang zeldzame Pokémon en verdien speciale in-game bonussen!

Voor de Pokémon GO-fans is er nog een extra reden om naar het evenement te komen, want er zijn speciale in-game bonussen beschikbaar op de locatie. Spelers kunnen profiteren van 6-uur durende lure modules, waardoor er meer Pokémon in de omgeving zullen verschijnen en het vangen van nieuwe Pokémon een stuk gemakkelijker wordt. Bovendien krijgen spelers de kans om zeldzame Pokémon zoals Joltik, Porygon en de Unown-letters “D” en “C” te vangen door specifieke Field Research taken te voltooien.

De kaartjes voor Heroes Dutch Comic Con gaan hard, dus wees er snel bij! Naast Jason Paige zullen ook wereldsterren zoals Gwendoline Christie (Game of Thrones), Natalia Tena (John Wick 4) en Danny Trejo (Machete) aanwezig zijn, samen met nog vele anderen. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website van het evenement. Zien we jou dit weekend ook op Heroes Dutch Comic Con?!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen