The Nerd Shepherd

Pirates of the Caribbean producent Jerry Bruckheimer hoopt op een terugkeer van Johnny Depp als Captain Jack Sparrow

Jerry Bruckheimer, de producent van Pirates of the Caribbean, heeft zijn sterke wens geuit om Johnny Depp terug te brengen naar de franchise. In een openhartig interview met Deadline blaast de producent de loftrompet over Depp. Hoewel de zesde film in de serie is aangekondigd, zal Depp voorlopig nog niet terugkeren als de iconische Captain Jack Sparrow.

Zonder Depp zal Pirates of the Caribbean 6 aanzienlijk anders worden dan de eerste vijf films. Captain Jack Sparrow is namelijk al sinds de eerste film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl te zien in de populaire piraten-franchise maar ontbreekt nu in de aankomede film in de ‘Pirates’-serie.

De gepassioneerde steun van Bruckheimer voor Depps terugkeer naar Pirates of the Caribbean mag echter niet licht worden opgevat. Bruckheimer is sinds de start in 2003 sterk betrokken bij de ‘Pirates’-serie. Als het imago van Depp in de komende jaren verbeterd, is het zeker niet ondenkbaar dat Bruckheimer zijn wens in vervulling gaat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen