The Nerd Shepherd

Pedro Pascal sluit zich aan bij cast Gladiator sequel onder leiding van Ridley Scott

Still "Making of The Last of Us" via HBO

Pedro Pascal gaat een rol spelen in de nieuwe Gladiator sequel, die geregisseerd wordt door Ridley Scott. De acteur, die bekend is van zijn rollen in Game of Thrones en The Last of Us, sluit zich aan bij de sterrencast voor de Gladiator sequelfilm.

Naast Pascal zullen ook Paul Mescal, Barry Keoghan, Joseph Quinn, Connie Nielsen en Denzel Washington in de film te zien zijn. De opnames van de Gladiator sequel gaan in juni van start. Het origineel uit 2000 was een enorm succes en won vijf Oscars, waaronder die voor Beste Film. De nieuwe film zal het verhaal van Gladiator voortzetten, maar het is nog niet bekend welke rol Pascal zal spelen.

Still 'The Last of Us' via HBO
Still 'The Last of Us' via HBO

Pascal is de laatste tijd steeds meer in trek in Hollywood na zijn succesvolle rollen in Game of Thrones en The Last of Us. Laatstgenoemde serie is één van de meest populaire shows in de geschiedenis van HBO. Pascal is momenteel ook te zien in verschillende andere films, waaronder Pedro Almodovar’s korte film Strange Way of Life en Ethan Coen’s Drive-Away Dolls, die in september wordt uitgebracht door Focus Features. Daarnaast zal hij ook te zien zijn in Anna Boden’s Freaky Tales, die later dit jaar uitkomt.

Met zijn deelname aan de Gladiator sequel voegt Pascal weer een grote film toe aan zijn cv en laat hij zien dat hij een veelzijdige en getalenteerde acteur is. Fans van de acteur en de originele Gladiator-film kijken nu al uit naar deze langverwachte sequel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen