The Nerd Shepherd

Peacock toont eerste teaser van 3-delige John Wick prequel serie: “The Continental”

De langverwachte John Wick prequel, The Continental, heeft eindelijk de eerste beelden getoond. We krijgen hiermee een voorproefje van wat we kunnen verwachten van de aankomende serie. De teaser onthult ook de releasedatum voor de serie. De drie-delige show zal in september 2023 te zien zijn via Peacock.

De trailer, die de ondertitel “From the World of John Wick” draagt, schetst het decor voor de prequel spin-off, die zich 40 jaar vóór de gebeurtenissen in de John Wick-films afspeelt. Het draait om een jonge Winston, die op een dag de rol zal vertolken van het personage dat in de films wordt gespeeld door Ian McShane.

In de aankomende prequel, die zich afspeelt in het New York van de jaren ’70 en zien we een jonge Winston als opkomende hitman die samen met anderen een toevluchtsoord creëert voor onfrisse types. Colin Woodell speelt de rol van de jonge Winston, terwijl Ayomide Adegun de rol van de jonge Charon op zich neemt. Mel Gibson zal ook te zien zijn in de serie, in de rol van Cormac.

Hoewel fans van de John Wick-franchise reikhalzend uitkijken naar de release van The Continental, biedt de teaser trailer slechts een klein inkijkje van wat we kunnen verwachten. Het is echter genoeg om enthousiast te worden en het speculeren kan daarmee beginnen.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen