The Pokémon Company pakt uit tijdens Pokémon Presents: van PTCG-Classic tot 'Pokémon Sleep' en nieuwe DLC voor Pokemon Scarlet & Violet!

Overig
dinsdag, 28 februari 2023 om 9:00
a9938fcc8c5b1a26776339c559fe5053
The Pokémon Company heeft vandaag aardig wat Pokémon nieuws aangekondigd. Nieuwe DLC voor Pokémon Scarlet & Violet, een Klassieke uitgave van de Pokémon Trading Card game en eindelijk een teken van leven rondom “Pokémon Sleep”. Ook zijn er updates aangekondigd voor Pokémon Unite, Pokemon Café en nieuwe Tera raids voor Pokemon Scarlet en Violet. We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet!

Pokémon Trading Card Game Classic

Speciaal voor de liefhebbers van de Pokémon Trading card game wordt er later dit jaar “Pokémon Trading Card Game Classic” uitgebracht. PTCG-Classic bevat een opvouwbaar spelbord voor twee spelers en drie speciaal samengestelde decks met de volledig geëvolueerde Kanto-starters Venusaur, Charizard en Blastoise. Deze decks bevatten zowel klassieke als nieuwe kaarten, waardoor je nieuwe strategieën kunt bedenken en de spanning erin blijft. Ho-Oh EX en Lugia EX zijn twee voorbeelden van de nieuwe kaarten die in deze decks zitten.
De Pokémon Trading Card Game Classic set, inclusief het spelbord, de drie decks met bijbehorende deckboxen en alle benodigdheden om PTCG te spelen is later dit jaar verkrijgbaar.

Pokémon Concierge

Netflix werkt aan een nieuwe geanimeerde Pokémon tv-serie genaamd The Pokémon Concierge. De serie wordt geproduceerd door Dwarf Studios en zal gebruik maken van stop-motion animatie. Het volgt het verhaal van Haru, een jong meisje dat werkt in een hotel dat alleen bezocht wordt door Pokémon. Meer dan de onderstaande teaser is er helaas nog niet te zien, ook een releasedatum lijkt nog ver weg.

Pokémon Sleep

The Pokemon Company heeft ook eindelijk meer nieuws gepresenteerd voor “Pokémon Sleep”. Leg je smartphone naast je kussen als je gaat slapen om je slaap op te nemen en te meten met de nieuwe Pokémon Sleep app. Hoe langer je slaapt, hoe hoger je score in de ochtend en hoe meer Pokémon je ziet verschijnen. Je nachten slaap worden geclassificeerd als doezelen, sluimeren of diep slapen.
Je kunt zelfs een Pokémon ontdekken die in een zeldzame slaapstijl slaapt die je normaal gesproken nauwelijks zou zien. Elke Pokémon heeft verschillende slaapstijlen, dus ontdek hoeveel je er kunt vinden om je slaapstijl-dex te voltooien.
Pokémon Sleep staat voor aankomende zomer. Meer informatie lees je op de website van The Pokémon Company of in de trailer hieronder.
Al het nieuws rondom de nieuwe Pokemon Scarlet en Violet DLC “The Hidden Treasure of Area Zero”. lees je hier.