The Nerd Shepherd

Pokemon Scarlet en Violet krijgen eindelijk hun eerste DLC-uitbreiding genaamd “The Hidden Treasure of Area Zero”

Pokemon Scarlet en Violet krijgen later dit jaar hun eerste DLC-uitbreiding genaamd “The Hidden Treasure of Area Zero”. De DLC wordt opgesplits in twee delen waarvan we het eerste deel deze herfst kunnen verwachten waarna het tweede deel in de winter moet gaan verschijnen.

De DLC introduceert twee nieuwe legendarische Pokémon die allebei hun eigen verhaal krijgen in een van de twee DLC-uitbreidingen. De nieuwe pokemon ‘Ogrepon’ is gekoppeld aan deel 1 terwijl het tweede deel ‘Terapogos’ zal introduceren als legendarische Pokemon. De DLC is vanaf vandaag beschikbaar om te pre-orderen via de Nintendo eShop. 

In Deel 1: The Teal Mask reis je af naar een nieuwe plek buiten Paldea als onderdeel van een schoolreis. De DLC voegt Pokémon toe zoals Nintetales en Milotic. Als onderdeel van een uitwisselingsproject reis je in Deel 2: The Indigo Disk af naar de Blueberry Acadamy. Onder andere de Pokémon Meagros en Dewgon zullen verkrijgbaar zijn in het tweede deel van de DLC.

Wanneer je besluit om de DLC te pre-orderen krijg je een nieuw uniform die je gelijk kunt  claimen in Pokemon Scarlet en Violet, daarnaast krijg je de kans om een speciale Hisuian Zoroark te vangen die op geen enkele andere manier te verkrijgen is.

Pokémon Scarlet en Violet ‘The Teal Mask’ verschijnt in de herfst van dit jaar voor de Nintendo Switch.

Naast de aangekondigde DLC kunnen spelers vanaf vandaag ook toegang krijgen tot unieke Tera Raids met twee legendarische Pokémon in hun nieuwe Paradox vorm. ‘Walking Waves’, is de Paradox versie van de legendarische Pokémon Suicune en ‘Iron Leaves’ is de Paradox versie van Virizion. Pokémon Scarlet en Violet fans kunnen het komende jaar dus weer een hoop nieuwe content verwachten voor de games. Ook zal Pokémon Home binnenkort compatible zijn met beide games net als Pokémon Go.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen