Stephen King onthult langverwacht vervolg op "Cujo" in zijn nieuwe boek "You Like It Darker"

Overig
dinsdag, 07 november 2023 om 10:33
u7zsgpx9ipbditoqgmsdn2xltt7
Stephen King, de meester van het horrorgenre, heeft een vervolg geschreven op zijn beroemde roman "Cujo" uit 1981. Het nieuwe verhaal, getiteld "Rattlesnakes," zal deel uitmaken van King's aankomende verzameling korte verhalen genaamd "You Like It Darker," die op 21 mei 2024 wordt uitgebracht door Scribner. Het boek bevat 12 verhalen, waarvan velen nog nooit eerder zijn gepubliceerd.
In "Rattlesnakes," het langverwachte vervolg op "Cujo," wordt een rouwende weduwnaar geconfronteerd met een onverwachte erfenis wanneer hij naar Florida reist voor wat rust. Deze erfenis blijkt echter niet zonder aanzienlijke voorwaarden te zijn, wat leidt tot angstaanjagende gebeurtenissen.
f3rmemodqji66grkofr7c66i7rm 1140x570
Still 'Cujo' via TMDB
Naast "Rattlesnakes" bevat "You Like It Darker" nog 11 andere verhalen die een breed scala aan bovennatuurlijke gebeurtenissen en angstaanjagende scenario's verkennen. Een van de verhalen, getiteld "Two Talented Bastids," onthult eindelijk het lang verborgen geheim achter de vaardigheden van twee mysterieuze heren. "Danny Coughlin's Bad Dream" vertelt het verhaal van een kortstondige en ongekende psychische flits die tientallen levens op zijn kop zet, waardoor de lezer wordt meegenomen in een wereld van onverklaarbare fenomenen.
In "The Dreamers" volgt een zwijgzame Vietnamveteraan die ontdekt dat sommige delen van het universum beter onontgonnen kunnen blijven. "The Answer Man" stelt de vraag of voorspellingen geluk of ongeluk brengen en herinnert ons eraan dat een leven getekend door ondraaglijke tragedie toch betekenis kan hebben.
King's nieuwe boek "You Like It Darker" belooft opnieuw zijn talent voor het creëren van angstaanjagende en meeslepende verhalen te demonstreren. Fans van zijn werk kunnen alvast een voorproefje krijgen van "Rattlesnakes" door een fragment van het verhaal te lezen dat exclusief is vrijgegeven via EW. De publicatiedatum van 21 mei 2024 kan niet snel genoeg komen voor degenen die smachten naar een nieuwe dosis van King's huiveringwekkende verhalen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!