Brute Gabberfilm "Hardcore Never Dies" draait vanaf donderdag in de bioscoop

Films
dinsdag, 07 november 2023 om 12:53
hardcore never dies st 2 jpg sd high scaled
Liefhebbers van de Nederlandse Hardcore-scene uit de jaren '90 kunnen zich opmaken voor een onvergetelijke ervaring, want "Hardcore Never Dies" is aankomende donderdag eindelijk te zien in de bioscoop. De film belooft een nostalgische reis terug naar een tijdperk vol snoeiharde beats en underground muziek en zal ongetwijfeld een hoogtepunt zijn voor fans van het genre. Het beste nieuws is dat de film ook vanaf 8 december te zien is via Prime Video!
Het verhaal draait om Michael, een zeventienjarige jongeman met een passie voor muziek. Hij droomt van een toekomst als pianist, maar zijn ouders zijn daar geen voorstander van. Desondanks weet hij zich aan te melden voor het conservatorium, zij het met de hakken over de sloot. Zijn zoektocht naar inspiratie leidt hem naar onverwachte plaatsen wanneer zijn broer Danny plotseling opduikt en hem introduceert in de opkomende Rotterdamse gabber-scene.
hardcore never dies st 4 jpg sd high 1140x570
Still 'Hardcore Never Dies' via The Searchers
Wat begint als een queeste naar inspiratie, verandert al snel in een duizelingwekkend avontuur. Michael wordt ondergedompeld in een wereld van compromisloze muziek, broederschap en drugs. Terwijl de pillenhandel, beheerd door Danny, internationale proporties aanneemt, worden de broers meegesleept in een gevaarlijk web van geweld en overleving.
"Hardcore Never Dies" belooft een aangrijpende en opwindende kijkervaring te bieden, waarbij de jaren '90 gabber-scene dient als een authentieke achtergrond. De film brengt de duistere kanten van deze subcultuur tot leven en onthult de opkomst van de illegale drugshandel, wat resulteert in toenemende spanningen en gevaar voor de hoofdpersonages.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!