The Nerd Shepherd

Voormalig Nederlands elftal speler maakt acteerdebuut in de nieuwe bioscoopfilm “Scotoe”

Scotoe

De Nederlandse komedie “Scotoe” heeft officieel de opnamefase bereikt. Met een geplande release in de Nederlandse bioscopen voor het komende jaar, heeft de film nu ook de verrassende cast onthuld. Het is mogelijk dat we binnenkort voormalig Nederlands elftal speler Eljero Elia zien schitteren in zijn filmdebuut, wellicht naast Daphne Deckers.

Daphne Deckers
Foto (Sebastiaan ter Burg, CC BY-SA 2.0) 'Daphne Deckers' via Wikimedia Commons

De avonturen van rechercheurs Sino en Mo

“Scotoe”, geschreven door Tijs van Marle, Mohamed Chaara en Sinan Eroglu, werpt een blik op de avonturen van rechercheurs Sino (gespeeld door Sinan Eroglu) en Mo (gespeeld door Mohamed Chaara). Gewapend met een subtiele dosis humor zetten ze zich op hun eigen unieke manier in om misdaden op te lossen. 

LEES OOK | Exclusief: Egbert-Jan Weeber over de Nieuwe Romantische Bioscoopfilm “Only You”

Filmdebuut van Eljero Elia

De cast van Scotoe is samengesteld uit een diverse mix van gevestigde namen en opkomend talent. Namen zoals Daphne Deckers, Emma Deckers, Jaimie Vaes, Rose Bertram, Eljero Elia, Vonneke Bonneke, André Dongelmans, Saïd Boumazoughe, Ferdi Stofmeel, Oscar Aerts, Izzle, Julmar ‘Adje’ Simons en Nick Golterman zullen hun opwachting maken in de film. 

Een opvallende naam in de lijst is die van voormalig Nederlands elftal speler Eljero Elia. Na zijn afscheid van het voetbal lijkt hij nu zijn eerste stappen te zetten in de filmwereld, hoewel het aannemelijk is dat zijn rol in de film eerder een bijrol zal zijn.

Vanaf 1 februari in de bioscoop

De samenstelling van de unieke cast zorgt ervoor dat de film mogelijk kan uitgroeien tot een memorabele bioscoopervaring. Noteer alvast 1 februari 2024 in je agenda, want dit is de datum waarop Scotoe in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen