The Nerd Shepherd

Christopher Nolan’s epische blockbuster binnenkort te streamen

Oppenheimer streamen

Binnenkort brengt Pathé Thuis de epische biografische film “Oppenheimer” uit, geregisseerd door niemand minder dan Christopher Nolan. De film werpt licht op het leven van J. Robert Oppenheimer, een naam die velen bekend in de oren zal klinken als de ‘vader van de atoombom’. Het indrukwekkende verhaal wordt op magistrale wijze tot leven gebracht in een cinematografisch meesterwerk dat eerder dit jaar al de bioscoopwereld op zijn grondvesten deed schudden.

J. Robert Oppenheimer wordt gevierd als de vader van de atoombom, en zijn betrokkenheid bij het Manhattan Project tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft de loop van de geschiedenis voorgoed veranderd. Meer dan vierduizend toegewijde medewerkers werkten in 1945 in volstrekte geheimhouding aan de ontwikkeling van deze verwoestende bom, die de manier van oorlogsvoering onherroepelijk zou veranderen.

LEES OOK | Recensie: “Oppenheimer” door Sid Lukkassen – Een Flitsende Filmrit door Geweten en Geopolitiek

Still 'Oppenheimer' via TMDB
Still 'Oppenheimer' via TMDB

Dit buitengewone verhaal, met al zijn complexiteit en morele dilemma’s, is op briljante wijze geïnterpreteerd door de befaamde regisseur Christopher Nolan. De film heeft een indrukwekkende 8,5 beoordeling op IMDb en wordt geleid door een waanzinnige cast met namen als Cillian Murphy, Matt Damon, Emily Blunt en Robert Downey Jr., die stuk voor stuk fenomenale prestaties neerzetten.

Vanaf woensdag 22 november zal Pathé Thuis deze film aan hun aanbod toevoegen, waardoor je vanuit het gemak van je luie stoel de lange, maar epische rit kunt gaan ervaren. Het is een unieke kans om de geschiedenis van J. Robert Oppenheimer en de totstandkoming van de atoombom te verkennen, en dit meeslepende verhaal zal je ongetwijfeld vastgrijpen van begin tot eind.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen