The Nerd Shepherd

Aangrijpende Nederlandse dramafilm “Only You” draait vanaf volgende week in de Bioscoop

Only You

Op een zonnige middag op het strand van Scheveningen vond een betoverende onthulling plaats: een prachtige zandsculptuur ter ere van de nieuwe film “Only You”. De hoofdrolspelers van de film, Egbert-Jan Weeber en Claire Bender, waren aanwezig en hadden de eer om de laatste hand aan het indrukwekkende kunstwerk te leggen. Vanavond zal de langverwachte film zijn première beleven in Pathé Scheveningen, en vanaf 10 augustus kunnen filmliefhebbers de bioscopen betreden om dit hartstochtelijke en meeslepende liefdesverhaal te aanschouwen.

Only You
Still 'Only You' via DFW

Liefdesverhaal met geheimen

In “Only You” volgen we het leven van Elisabeth, gespeeld door Claire Bender, die op het punt staat in het huwelijksbootje te stappen met haar jeugdliefde. Haar leven lijkt op rolletjes te lopen, en geluk lijkt haar deel te zijn. Aan de andere kant hebben we Arthur, gespeeld door Egbert-Jan Weeber, die van plan is alles achter zich te laten voor een avontuurlijke reis. Echter, wanneer het lot hen samenbrengt, verandert alles. Hun intense aantrekkingskracht zorgt ervoor dat ze zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken voelen, en ze geven zich volledig over aan de overweldigende liefde die tussen hen ontstaat. Voor even lijken hun eigen plannen en de rest van de wereld te vervagen en is er alleen maar de aanwezigheid van de ander. Maar dan wordt het verhaal nog ingrijpender wanneer Elisabeth een groot geheim ontdekt dat Arthur met zich meedraagt.

LEES OOK | Exclusief: Egbert-Jan Weeber over de Nieuwe Romantische Bioscoopfilm “Only You”

Only You
Still 'Only You' via DFW

Jonathan Elbers

“Only You” is geregisseerd door Jonathan Elbers, bekend van eerdere succesvolle producties zoals “Hunter Street”, “Fashion Chicks” en “De Club van Lelijke Kinderen”. Het krachtige script is geschreven door Anna Pauwels, bekend van haar werk aan “Soof de Serie”, “Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn” en “Zwaar Verliefd!”. Dutch FilmWorks brengt deze bijzondere film naar de bioscopen. De productie is het resultaat van de samenwerking tussen Tom de Mol Productions, Videoland en Dutch FilmWorks, met steun van de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinski Fonds.

Getalenteerde cast

Met een getalenteerde cast, waaronder naast Egbert-Jan Weeber en Claire Bender ook Monic Hendrickx, Peter Paul Muller, André Dongelmans, Jennifer Welts en Myrthe Burger, is “Only You” een film die zeker de harten van het publiek zal veroveren. De combinatie van passievolle liefde, verrassende wendingen en een betoverend stranddecor maken deze film een niet te missen bioscoopervaring. Vanaf 10 augustus kunnen filmliefhebbers zich laten meeslepen in dit adembenemende liefdesverhaal dat alle verwachtingen zal overtreffen. Mis het niet!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen