The Nerd Shepherd

Old School RuneScape-quest “Desert Treasure” krijgt na 20 jaar een vervolg

Oldschool Runescape

Na twee decennia wachten is het zover: Desert Treasure II – The Fallen Empire, een vervolg op de populaire Grandmaster-quest, wordt vandaag gelanceerd in Old School RuneScape. Dit spannende avontuur neemt spelers mee naar vier nieuwe gebieden, waar ze het opnemen tegen angstaanjagende nieuwe bazen om toegang te krijgen tot een oude kluis vol met mystieke en krachtige beloningen.

Runescape
Still 'Desert Treasure II' via Runescape

Herinneringen herleven in Desert Treasure II

Voor degenen die het zich herinneren, werd het originele Desert Treasure in 2005 uitgebracht en introduceerde het een hele generatie spelers in de wereld van de Mahjarrat en hun mysterieuze queestes. Nu, in Desert Treasure II, staat er een epische queeste te wachten, waarbij spelers door adembenemende omgevingen trekken om de vier krachtige nieuwe bazen te confronteren. Hun ultieme doel is toegang te krijgen tot de oude kluis, waar ongekende rijkdommen liggen te wachten. Maar de keuzes die spelers onderweg maken, kunnen de wereld van Gielinor voorgoed veranderen!

Virtus Armour

Elke van de vier bazen heeft zijn eigen unieke vaardigheden, mechanismen en strategieën waartegen spelers hun vaardigheden zullen moeten inzetten. Nadat de queeste voltooid is, kunnen spelers de bazen steeds opnieuw uitdagen voor extra beloningen, waaronder het machtige Virtus Armour.

Spectaculaire beloningen

De beloningen van Desert Treasure II zijn eveneens spectaculair. Spelers kunnen vier nieuwe best-in-slot ringen bemachtigen om hun kracht, boogschietvaardigheden, magie en melee-vaardigheden te versterken. Daarnaast is er de volledig geüpgrade Ancient Sceptre, die sterker wordt naarmate de spelers de bazen verslaan. En voor degenen die van het grovere werk houden, laten de bazen elk een uniek tweehandig bijlfragment achter, waarmee zelfs de sterkste tegenstanders geveld kunnen worden.

Gloednieuwe vaardigheid in RuneScape

Dit jaar heeft het Old School RuneScape-team geschiedenis geschreven door voor het eerst in tien jaar een gloednieuwe vaardigheid toe te voegen aan het spel. Sailing, zoals het wordt genoemd, bevindt zich momenteel in de testfase, en spelers kunnen binnenkort hun stem uitbrengen om te beslissen of de vaardigheid definitief in het spel wordt geïntroduceerd. Meer informatie over het stemproces en de ontwikkelingsplanning van Sailing is te vinden op de officiële Old School RuneScape-website.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen