Opmerkelijke diefstal in Vermont van iconische filmattributen "Beetlejuice 2"

Films
woensdag, 26 juli 2023 om 14:43
46fc09qrnuwkfiy11t2eu63muvu
De politie in de Amerikaanse staat Vermont heeft een dringende oproep geplaatst op sociale media om uit te kijken naar twee waardevolle items die recentelijk van de set van Beetlejuice 2 zijn gestolen. De gestolen items betreffen een iconische sculptuur, die al in de eerste film uit 1988 te zien was, en een prachtig versierde lantaarnpaal met pompoenmotieven.
9sgr19owcph9m3lrwscnqwrqgdf 1140x570
Still 'Beetlejuice' via TMDB

Pick-uptruck

In het schilderachtige plaatsje Corinth zijn momenteel de opnames aan de gang van het langverwachte vervolg op de iconische griezelfilm, Beetlejuice. Helaas hebben lokale autoriteiten laten weten dat er waardevolle attributen van de set zijn gestolen, naar verluidt met behulp van een pick-uptruck. Onmiddellijk is een grondig onderzoek gestart om de daders te achterhalen en de kostbare items veilig terug te brengen naar de filmset.

We tried saying the name of this stolen statue three times, but it didn't come back! We're investigating the theft of this 150-pound sculpture from the "Beetlejuice 2" set in E. Corinth, along with a lamppost topped with a pumpkin decoration. Call 802-748-3111 with any info.

Image
311
Reply

Tim Burton

Beetlejuice 2 gaat op 6 september 2024 in première en heeft al voor veel reuring gezorgd onder de fans van de originele film. Gerenommeerd regisseur Tim Burton is weer aan het roer van dit vervolg, waarin de geliefde acteurs Michael Keaton en Winona Ryder opnieuw hun karakteristieke rollen zullen vertolken.
esk1dfnbzxoaw0u08wed14un8mx 1140x570
Still 'Beetlejuice' via TMDB

Emotionele waarde

De gestolen attributen zijn niet alleen van grote emotionele waarde voor de filmploeg en cast, maar hebben ook een belangrijke betekenis voor degenen die hebben genoten van het originele Beetlejuice-verhaal. De diefstal heeft een golf van verontwaardiging veroorzaakt binnen de filmgemeenschap. De politie doet een dringende oproep aan iedereen om verdachte activiteiten te melden die kunnen bijdragen aan het oplossen van deze zaak.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!