The Nerd Shepherd

Nieuwe “Jason Bourne”-film in ontwikkeling: Regisseur Edward Berger aan het roer

Jason Bourne

Universal Pictures bevindt zich momenteel in de vroege stadia van de ontwikkeling van een nieuwe toevoeging aan de “Jason Bourne” franchise. Regisseur Edward Berger, bekend van het met een Oscar bekroonde “All Quiet on the Western Front”, voert momenteel gesprekken om het project te leiden. Deadline bracht dit positieve nieuws naar buiten, waardoor de grote vraag die nu op ieders lippen brandt is: zal Matt Damon terugkeren in zijn iconische rol als Jason Bourne?

Op dit moment is er nog geen script en bevindt het project zich in de beginfase. Berger, die momenteel in de schijnwerpers staat na het succes bij de Oscars, zou, als de deal sluit, vooralsnog de enige betrokkenen zijn. Er zijn nog geen andere castleden vastgelegd, maar er wordt gefluisterd dat Matt Damon benaderd zal worden zodra er een script is.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Jason Bourne
Still 'Jason Bourne' via TMDB

“Bourne” is een essentiële intellectuele eigendom voor Universal, vergelijkbaar met de Fast & Furious-franchise. Het heeft niet alleen aanzienlijke opbrengsten gegenereerd, maar ook lof van critici ontvangen. Berger’s eerdere werk en de mogelijkheid van Damon’s terugkeer maken dit een veelbelovend project voor de studio.

Hoewel details momenteel beperkt zijn, betekent de betrokkenheid van Edward Berger een intrigerende stap voorwaarts in de ontwikkeling van deze actiefranchise. We houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen verdere updates verstrekken zodra deze beschikbaar zijn!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen