The Nerd Shepherd

Nieuwe Horrorfilm op komst van productieteam achter Scream VI!

Radio Silence, het productieteam achter de succesvolle Scream-films, werken aan een nieuwe horrorfilm voor Universal Pictures. Het team bestaande uit Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett en Chad Villella zullen verantwoordelijk zijn voor de regie en productie van de film. 

De film, waarvan de titel nog onbekend is, zal worden geproduceerd door William Sherak, Paul Neinstein en James Vanderbilt van Project X Entertainment, die óók betrokken waren bij de productie van de Scream-films. Tripp Vinson, die samenwerkte met Radio Silence aan de film Ready or Not, zal ook als aansluiten bij het filmproject.

Universal houdt de plotdetails van de film strak onder de duim. Wel weten we dat het project oorspronkelijk de titel Dracula’s Daughter zou hebben gehad. Dit project draaide om een ​​groep criminelen die een groep jonge mensen ontvoeren, waarvan er één dus de Dochter van Dracula speelt.

Radio Silence en Project X Entertainment hebben nog maar net het succes van Scream VI achter de rug. De film vestigde een franchise-record en heeft onlangs de grens van $100 miljoen bereikt. Dit was de tweede Scream-film van het team, na Scream uit 2022, die de franchise opnieuw leven in blies. Scream VI draait nu in de bioscoop.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen