The Nerd Shepherd

Nieuwe Game of Thrones prequel-serie aangekondigd: “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”

Het universum van Game of Thrones breidt zich opnieuw uit met de aankondiging van een nieuwe prequel-serie getiteld “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”. Dit opwindende nieuws komt rechtstreeks van Max (voorheen HBO Max). Auteur George R.R. Martin zal zowel schrijver als uitvoerend producent zijn van het project.

Gebaseerd op Martins populaire Dunk en Egg verhalen, volgt de serie de avonturen van Ser Duncan the Tall, de toekomstige Lord Commander van the Kingsguard, en zijn schildknaap, Egg, de toekomstige koning Aegon V Targaryen.  Aangezien de Targaryen-dynastie nog steeds de Iron Throne in handen heeft en draken nog steeds aanwezig zijn in het rijk, belooft dit ook weer een episch verhaal te worden.

Martin wordt vergezeld  door uitvoerend producent Ira Parker en showrunner Ryan Condal. The Hedge Knight was een van meerdere prequel-projecten in ontwikkeling, waarbij HBO/Max-topman Casey Bloys bevestigde dat er nog meer in actieve ontwikkeling is.

Voor fans van de Game of Thrones-franchise zal dit ongetwijfeld goed nieuws zijn. Met het succes van de originele serie en de aankomende House of the Dragon-prequel is er geen twijfel dat A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight weer veel kijkers zal gaa ntrekken. Zoals altijd met het werk van Martin, kunnen we complexe personages, ingewikkelde wereldbouw en veel verrassingen verwachten. 

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen